Η συνταγή παραμένει η ίδια: ένα μέρος αλεύρι, ένα μέρος αλάτι και νερό όσο πάρει για να δημιουργηθεί με το ζύμωμα μια όμορφη ζύμη. Δημιουργείτε το αποτύπωμα και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για αρκετή ώρα μέχρι να "πετρώσει" το κάδρο. Αν θέλετε πριν το ψήσετε κάντε στη ζύμη μια τρύπα τοποθετώντας μία πένα ή ένα μακαροτσίνι. Όταν ψηθεί βάφετε με μεταλλική μπογιά, του περνάτε κορδέλα και το κρεμάτε. Μπορείτε να φτιάχνετε ένα αποτύπωμα κάθε χρονιά και έτσι θα έχετε την ανάπτυξή του κρεμασμένη στον τοίχο!
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου