Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

μαθητικός Διαγωνισμός με θέμα την κουζίναΤο Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο  της Αγωγής Υγείας στα σχολεία ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό για τους μαθητές/τριες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης:

1. Παραδοσιακή συνταγή  μαγειρικής


2. Δημιουργία πρωτότυπου έργου ζωγραφικής, με θέμα την παραδοσιακή ελληνική μεσογειακή διατροφή, τα τοπικά προϊόντα και τη σύνδεσή τους με την υγεία και τον πολιτισμό.

3.  Σχεδιασμός πρωτότυπης αφίσας, με θέμα την προώθηση της μεσογειακής διατροφής και των τοπικών προϊόντων διατροφής, με άξονα  τη συμβολή τους στην υγεία και τον πολιτισμό.

4.  Δημιουργία ψηφιακού video διάρκειας έως 5 λεπτά, με θέμα την προώθηση της μεσογειακής διατροφής και των τοπικών προϊόντων, με άξονα τη συμβολή της στην υγεία και τον πολιτισμό.

Οι συμμετοχές θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο micro-site  ΄΄ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ΄΄ της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης www.i-create.gr , με βάση ειδικές τεχνικές προδιαγραφές που βρίσκονται αναρτημένες στο site.
 

H προθεσμία για την υποβολή των συμμετοχών είναι: από 5 Απριλίου 2011 ως   5 Μαΐου 2011.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου