Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Πρόγραμμα σχολικής δανειστικής βιβλιοθήκης


Xρειάζεστε ένα ειδικό πρόγραμμα για την καταγραφή των βιλίων της σχολικής σας βιβλιοθήκης; Δεν έχετε παρά να το κατεβάσετε δωρεάν από ΕΔΩ. Πρόκειται για πρόγραμμα ειδικό για σχολικές δανειστικές ή μη βιβλιοθήκες που είναι απλό, εύχρηστο και λειτουργικό και πραγματικά θα σας ενθουσιάσει. Δωράκι από μας για σας.

Αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα με το κατέβασμα του αρχείο παρακαλώ δείτε ΕΔΩ

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

45 σχόλια:

  1. Εθχαριστούμε.Πραγματικά πάρα πολύ καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λινκ του rapidshare λειτουργει πάντα...

    Αυτά είναι νέα έγκυρα λινκ για 2και4share...
    http://www.2shared.com/file/HsKuIJu4/bibliotheca.html

    http://www.4shared.com/file/y_1sOoSJ/bibliotheca.html

    Ας τα ενσωματώσει ο administrator

    Ανδρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο administrator τα ενσωμάτωσε. Ευχαριστούμε, Ανδρέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ ,συνάδελφοι.Καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγνώμη το έχω κατεβάσει 3-4 φορές και δεν λειτουργεί. ενώ κατεβαίνει κανονικά, βάζω όνομα χρήστη: user κωδικό: user και δυστυχώς δεν κάνει τίποτα.μήπως δεν λειτουργεί σε windows 7 και σε office 2007; γιατί αυτά έχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος στο "δεν κάνει τίποτα"...

      Διαγραφή
  6. Όταν λέω δεν κάνει τίποτα εννοώ ότι δεν προχωράει, μένει εκεί.Δεν κάνει κάτι, δεν μπαίνει.Μένει στην μπλε οθόνη.Ούτε μου γράφει κάτι αλλά ούτε και μου λέει αν έκανα κάτι στραβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα win7 ειναι Χ64 bit ή Χ86? να το δοκιμάσω σε ένα ιδιο σύστημα μπας και βγεί συμπέρασμα...

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα σε όλους. Η εγκατάστασταση του προγράμματος έγινε κανονικά αλλα όταν ανοίγω το πρόγραμμα, μου βγάζει το μήνυμα "Έχεις ακομα μέρες", για την ακρίβεια 120 μέρες. Ισχύει κάτι τέτοιο; Έχει το πρόγραμμα ημερομηνία ελεύθερης χρήσης;

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόγραμμα έχει 120 ημέρες ελεύθερης χρήσης. Εάν, συνάδελφε, το τρέξεις και σου αρέσει και σου ταιριάζει και αποφασίσεις να το χρησιμοποιήσεις μόνιμα , εμείς είμαστε εδώ. Υπενθυμίζω και πάλι ότι είναι δωρεάν.

      Διαγραφή
  8. Συγχαρητήρια, συνάδελφοι, για τη δουλειά σας, είναι αξιέπαινη!.
    Θα ήθελα κάποιες διευκρινίσεις για τη χρήση του προγράμματος, όπως για παράδειγμα πως να προσθέσω νέες κατηγορίες βιβλίων. Πού μπορώ να βρω οδηγίες τεχνικής υποστήριξης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα βιβλία αρχειοθετούνται σύμφωνα με το σύστημα ταξινόμησης Dewey. Σε κάθε βιβλίο πρέπει να δώσετε έναν κωδικό από αυτή την κλίμακα. Πατήστε το κουμπί "Χιούι, Ντιούι ή Λιούι;"¨και θα βρείτε όλους τους κωδικούς για να διαλέξετε. Τον κωδικό που θα δώσετε στο βιβλίο σας θα τον γράψετε στο κουτάκι Dewey. Ένα βιβλίο από τη στιγμή που αρχειοθετείται μέσα στη βιβλιοθήκη μας παίρνει έναν κωδικό που αποτελείται από τρία μέρη: τον κωδικό Dewey/τα τρία πρώτα γράμματα από το επώνυμο του συγγραφέα/τον αύξοντα αριθμό της βιβλιοθήκης. Αν θέλετε να προσθέσετε ένα καινούριο θέμα στη βιβλιοθήκη (όχι κωδικό Dewey, αλλά ΘΕΣΗ=ράφι όπου θα το τοποθετήσετε πχ παραμύθι, θέατρο κλπ) κάνετε διπλό κλικ στο κουτάκι ΘΕΣΗ και το προσθέτετε στο καινούριο παράθυρο. Οτιδήποτε άλλη πληροφορία σε εμάς.

      Διαγραφή
    2. Αναφέρομαι στην περίπτωση της προσθήκης νέου θέματος (διπλό κλικ στο κουμπάκι ΘΕΣΗ). Προσπαθώ να συμπεριλάβω εγκυκλοπαίδεια, αλλά μου δίνει μόνο 4-5 κωδικούς θέσης (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ κ.α.) και όταν πάω να προσθέσω την εγκυκλοπαίδεια μου βγάζει σφάλμα 3200 και προτείνει να επικοινωνήσω με το Διαχειριστή της βάσης...

      Διαγραφή
    3. Διπλό κλικ στο κουτάκι ΘΕΣΗ.
      Στο παράθυρο που ανοίγει πας στο κουτάκι «Κωδικός θέσης» και γράφεις «ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ».
      Στο κουτάκι «Συντομογραφία» γράφεις «ΕΓΚ» ή ότι νομίζεις.
      Κλείνεις το παράθυρο και επιστρέφεις στην καρτέλα «Ξεφύλλισμα/διόρθωση τίτλων βιβλίων».
      Θα παρατηρήσεις ότι στο κουτάκι ΘΕΣΗ αν πατήσεις το βελάκι θα σου δώσει και την επιλογή της ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑΣ.

      Διαγραφή
    4. Ευχαριστώ πάρα πολύ.
      Καλό Πάσχα!

      Διαγραφή
  9. Χαιρετώ και πάλι. Αυτή τη φορά θέλω να ρωτήσω αν μπορώ (και πώς) να δημιουργήσω ετικέτες ράχης για τα βιβλία της βιβλιοθήκης μας με το λογότυπο του σχολείου μου (μια και τώρα μου εμφανίζεται το λογότυπο του δικού σας σχολείου).
    Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανοίξτε τη βιβλιοθήκη στην αρχική καρτέλα που πάνω γράφει ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ και δεξιά έχει τη στήλη ΠΑΡΕ, ΔΩΣΕ κλπ.
      Πάνω πάνω στην οθόνη πατήστε το μενού ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Από εδώ μπορείτε να αλλάξετε το όνομα της βιβλιοθήκης και να δώσετε ένα δικό σας, τις φωτογραφίες, το όνομα του σχολείου. Αν αλλάξετε το όνομα του σχολείου θα βλέπετε τις ετικέτες ράχης όπως τις θέλετε.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  10. Καλημέρα!
    Μία ερώτηση ακόμη: παρέχει το πρόγραμμα δυνατότητα εκτύπωσης ετικετών ράχης για περισσότερα του ενός βιβλία σε μία σελίδα;

    Ευχαριστώ και πάλι για την υπομονή και την προθυμία σας να βοηθήσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Αυτό που με ρωτάτε δεν το ξέρω. Έριξα μια ματιά στο σύστημα, αλλά δε βρήκα κάτι. Νομίζω ότι είναι ρυθμισμένη η εκτύπωση έτσι ώστε μία ετικέτα ράχης να εκτυπώνετε σε μία ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ ετικέτα (θέση πάνω αριστερά). Αν βιάζεστε προτείνω να πάρετε τις ετικέτες με το εργαλείο αποκομμάτων και να τις βάλετε πολλές μαζί σε μία σελίδα για να έχετε την οικονομία που χρειάζεστε.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ, μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω!

      Διαγραφή
  11. Γεια σας!! μόλις το κατέβασα και προσπαθώ να ενεργοποιήσω. Βάζω όνομα χρήστη User και password user είτε με μικρό είτε με κεφαλαίο, πατάω "Πάμε Μαζί" αλλά δεν κάνει κάτι. Καμιά ιδέα;
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει. Κατέβασέ το σε έναν φάκελο που θα φτιάξεις μέσα στα στοιχεία λήψης και δοκίμασε να το εκτελέσεις από κει.

      Διαγραφή
  12. Γεια σας! Έχει λήξει η δοκιμαστική περίοδος των 120 ημερών και δεν μπορώ πια να μπω στο αρχείο. Τι κάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γεια σας πάλι! Υπάρχει τελικά λύση για τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι υπάρχει, αλλά έχω τον καινούριο κωδικό στο σχολείο. Δώστε μου λίγο χρόνο να τον βρω από Δευτέρα

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  14. Καλημέρα σας,
    έχω κατεβάσει το πρόγραμμα και δεν μπορώ να μπώ. Τι user και password χρειάζεται?

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είδα την εφαρμογή αλλά στο ξεκίνημά της που λέει "Βιβλιοθήκη" δεν ανοίγει. Έχω windows 8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν κατάλαβα σε ποιο σημείο είστε. Το κατεβάσατε και εκτελέσατε την εφαρμογή; Άνοιξε και σας άφησε να βάλετε όνομα και κωδικό; Σε ποιο σημείο ακριβώς είστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα σας έχω Windows 8.1 και Microsoft Access 2003 ( Αν και δεν έχει σχέση αυτό το απλώς το αναφέρω). Εκτύπωσα τις οδηγίες από το πρόγραμμα και έχω την εντύπωση πως λείπουν αρχεία. Το αρχείο που κατέβασα είχε μόνο ένα .EXE επίσης με την δοκιμαστική περίοδο τι μπορώ να κάνω που έχει λήξει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα σας!Έχουμε κατεβάσει το πρόγραμμα αλλά μπορέσαμε να καταχωρήσουμε 1000, γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα καταχώρησης βιβλίων πέραν αυτών.Υπάρχει κάποιος τρόπος να λυθεί το πρόβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητοί φίλοι, θεωρητικώς οι εγγραφές που μπορείτε να κάνετε είναι άπειρες. Φανταστείτε το προγραμματάκι αυτό σαν ένα φύλλο Εξέλ. Όσο γράφετε τόσες εγγραφές γίνονται. Θα πρέπει να γίνετε λίγο πιο σαφείς για να καταλάβουμε ποιο είναι το πρόβλημα. Βγάζει μήπως κάποιο μήνυμα λάθους και τι λέει αυτό το μήνυμα; Αν θέλετε επικοινωνήστε μαζί μας με ένα μέιλ για μεγαλύτερη ευκολία.

      Διαγραφή
  19. Καλησπέρα!!Προσπαθώ να κατεβάσω την εφαρμογή αλλά δεν λειτουργεί κανένας από τους τρεις συνδέσμους. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το κατεβάσω? κάποιο άλλο link?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στους δύο συνδέσμους που πατώ μου λέει: The file link that you requested is not valid. Please contact link publisher or try to make a search.

      Διαγραφή
    2. Πατήστε στην παραπάν ανάρτηση τη λέξη ΕΔΩ και θα σας οδηγήσει σε έναν σύνδεσμο dropbox. Επιλέξτε download. Αν σας συζήτσει να εγγραφείτε κάντε το, είναι δωρεάν.
      Εγώ δοκιμάσα να το κατεβάσω και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

      Διαγραφή
  20. Μάλλον έχει κατέβει από το dropbox. Κι εμένα βγάζει το παρακάτω μήνυμα:
    404
    That file isn’t here anymore
    Someone might’ve deleted the file or disabled the link.

    Κρίμα :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή