Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Φρούτα με σχήμα πέους!!!! Πώς είπατε;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μια άμπελος που παράγει λωτούς σε σχήμα πέους(!!!) καλλιεργήθηκε από μία γυναίκα στην πίσω αυλή του σπιτιού της, στην πόλη του San Jose de Ribamar, στα βόρεια της Βραζιλίας. Παρόμοια φρούτα (αλλά όχι με αυτό το σχήμα) συναντώνται στη Νότια Αμερική και ο ξινός πολτός τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την κατασκευή γλυκών μέχρι την κατασκευή του caipirinhas, του βραζιλιάνικου εθνικού κοκτέιλ.

Παρόλο που κανένα φρούτο με αυτό το σχήμα δεν έχει ωριμάσει ακόμη, όπως δήλωσε η γυναίκα που τα καλλιέργησε, η Maria Rodrigues de Aguiar Farias, ετών 53, είναι τόσοι οι επισκέπτες που θέλουν να δουν από κοντά τα φυτά με τα περίεργα φρούτα που έβαλε χρέωση εισόδου στον κήπο της.

"Χρεώνω δύο ρεάλια για να δούνε, 15 για τη λήψη φωτογραφιών, και 20 για τη λήψη βίντεο », είπε. (Αυτό είναι λίγο πάνω από $ 1 για να δουν, $ 9 για φωτογραφίες και $ 12 για  βίντεο)!!!

Ένας κυβερνητικός εμπειρογνώμονας εξέτασε τα φρούτα και αποφάνθηκε ότι είναι υγειή αν και απομένει να εξεταστεί το πόσο εύγεστα θα είναι τελικά τα περίεργα αυτά φρούτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου