Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ο Απρόσκλητος επισκέπτης - 2ο Γυμνάσιο Πατρών


Ένα από τα καλύτερα και πιο συναρπαστικά έργα της Αγκάθα Κρίστι μεταφέρει στη σκηνή η θεατρική ομάδα του 2ου Γυμνασίου Πατρών. Ο «Απρόσκλητος Eπισκέπτης» είναι μια σκοτεινή ιστορία, που ακροβατεί με θαυμαστή ισορροπία ανάμεσα στο κινηματογραφικό νουάρ και στο αστυνομικό μυστήριο, κατά την οποία τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Με βασικά χαρακτηριστικά του, τη γεμάτη εκπλήξεις πλοκή και τους αινιγματικούς χαρακτήρες, των οποίων τα κίνητρα και οι προθέσεις παραμένουν ακαθόριστα, μέχρι το απρόσμενο τέλος, ο «Απρόσκλητος Eπισκέπτης» θεωρείται δίκαια ως ένα από τα πλέον αντιπροσωπευτικά δείγματα της «Βασίλισσας του εγκλήματος».

Οι παραστάσεις θα δοθούν στο χώρο του σχολείου (Μαιζώνος 156) το Σάββτο 28 και την Κυριακή 29 Απριλίου 2012, ώρα 7.30 μ.μ.

1 σχόλιο:

  1. Έχω όλη τη σειρά Αγκάθα Κρίστι από τις εκδόσεις Λυχνάρι.Αυτό το έργο δεν το γνώριζα γι αυτό πήγα να το δω.Φανταστικό απλά.Ανατροπή πάνω στην ανατροπή και ξανά από την αρχή ανατροπή.Σε μπερδεύει διαρκώς,σε αποπροσανατολίζει.Δεν είσαι ποτέ σίγουρος για το τι θα συμβεί στη συνέχεια.Εντελώς απρόβλεπτο το τέλος του.Όλη η αίθουσα είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό από την έκπληξη.Η Αγκάθα Κρίστι σε όλο της το μεγαλείο.Πολύ ατμοσφαιρική η παράσταση των παιδιών.Το σκηνικό ειδικά ήταν Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ! ! ! Μπράβο και πάλι μπράβο.Αξιόλογη προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή