Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Τα delivery της Πάτρας σε έναν οδηγό online

Με περισσότερους από 65 καταλόγους διαφορετικών εστιατορίων και πάνω από 100 χαρτογραφημένα κέντρα διανομής το Patras DeliveryMap, στον ένα μήνα λειτουργίας του αποτελεί μια νέα αλλά και την πληρέστερη επιλογή του πατρινού για να επιλέξει το delivery που θα φάει.
Το Patras DeliveryMap αποτελεί μια προσπάθεια που ξεκίνησε τον Αύγουστο ώστε να χαρτογραφηθούν τα καταστήματα delivery της Πάτρας και να ψηφιοποιηθούν οι κατάλογοί τους.

Σκοπός είναι να μπορεί κάθε πατρινός να βρει το τηλέφωνο του delivery που επιθυμεί και τον κατάλογό του. Επίσης, μέσα από την πλοήγηση με τον χάρτη μπορεί κάποιος να γνωρίσει νέα εστιατόρια που είναι κοντά στην περιοχή του.
Στόχος είναι να συμπεριληφθούν όλα τα καταστήματα που κάνουν διανομή φαγητού στην Πάτρα, από την περιοχή του Ρίου, έως τα Βραχνέικα και από την παραλία έως τα ΤΕΙ. Για το λόγο αυτό θα αναβαθμίζεται διαρκώς, εντάσσοντας νέα εστιατόρια και διατηρώντας επίκαιρη την πληροφορία των ήδη καταγεγραμμένων.

Παράλληλα όποιο delivery δεν βλέπει τον κατάλογό του μπορεί να επικοινωνήσει με το Patras DeliveryMap ώστε υπάρχουν όλες οι επιλογές για τους πατρινούς. Η καταχώρηση είναι απολύτως δωρεάν.

Τέλος, μέσα από το Patras DeliveryMap μπορεί ο επισκέπτης να αφήσει το σχόλιό του για κάθε εστιατόριο ή να συμβουλευθεί τις γνώμες των άλλων στη διαδικασία επιλογής του delivery που θα παραγγείλει.
Μπορείτε να το γνωρίσετε στο http://patras.deliverymap.gr

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου