Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Υπάρχουν και χειρότερα, «μακάρι να είχαν όλοι 582 ευρώ» δήλωσε ο Γ. Βρούτσης

Αγαπημένοι μου αναγνώστες, έμαθα ότι χτες το πρωί στη ΝΕΤ και ερωτηθείς για το αν μπορεί κανείς να ζήσει με τον κατώτατο μισθό, ο Γιάννης Βρούτσης, Υπουργός Εργασίας, δήλωσε ότι «πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ζήσει κάποιος με 586 ευρώ. Από την άλλη, μακάρι να είχαν όλοι τα 586 ευρώ», αφού ένα 25% του πληθυσμού δεν έχει ούτε αυτό το ποσό!  

ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ; Δηλαδή, τι θέλουνε; Να τους πούμε και ευχαριστώ που ο κατώτατος μισθός έφτασε στα 586 ευρώ μεικτά; Αυτοί βάζουνε στην τσέπη τους 8.000 μηνιαίως και ο κοσμάκης που καταφέρνει να παίρνει τα πεντακόσια πρέπει να πίνει νερό στο όνομά τους και να τους ευχαριστεί για τα ψίχουλα που παίρνει; 

Η ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΑΝ Η ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ!

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ 

2 σχόλια:

  1. Μάλλον εσείς ζείτε στη ζώνη του λυκόφωτος αφού ξεχνάτε πως ο μισθός σας προέρχεται από δανεικά που τα πληρώνουμε ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μισθός μας προέρχεται από την τίμια εργασία μας. Από ότι έχω ακούσει όμως τα δανεικά που παίρνει το ελληνικό κράτος και υποχρεούμαστε να ξεπληρώσουμε όλοι οι Έλληνες είναι για να ξεχρεωθούν κάποια δάνεια δανείων που φαγώθηκαν εδώ και αρκετό καιρό από κάποιους που σίγουρα δεν είμαστε αυτοί που δουλεύουμε για τα 586€ μεικτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή