Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Λεωφορείο Κινητή Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης: ωραία ιδέα!

Το «Βιβλιο-αυτοκίνητο» δανείζει βιβλία κάθε είδους, τα οποία επιστρέφονται και πάλι σε αυτό.

Η διαδικασία είναι η ίδια με αυτή που ισχύει στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο συγκεκριμένο ωστόσο θα πρέπει να είναι και κάτοικος Ηλιούπολης Αττικής. Όποιος επιθυμεί να δανειστεί θα γράφεται μέλος της, προσκομίζοντας την ταυτότητά του και ένα λογαριασμό του ΟΤΕ, για να διαπιστωθεί ότι είναι κάτοικος Ηλιούπολης. Τα βιβλία που δανείζονται από την Kινητή Bιβλιοθήκη, πρέπει να επιστρέφονται και πάλι σε αυτήν, εντός 6 εβδομάδων.

Η υπηρεσία της «Κινητής Βιβλιοθήκης» είναι μια πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Οργανισμού, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και της προσπάθειας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας στην πόλη της Ηλιούπολης.


Πληροφορίες:
Βιβλία όλων των θεματικών «επιβιβάζονται» σε ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο, το οποίο θα κάνει στάση κάθε Τετάρτη στην Πλατεία Ανεξαρτησίας και στα Κανάρια-εναλλάξ- από τις 17:00 μέχρι τις 20:00.

Η Κινητή Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης, μετά την επιτυχημένη πορεία της τους πρώτους μήνες της λειτουργίας της και κατόπιν πλήθους αιτημάτων φίλων του βιβλίου, θα σταθμεύει πλέον σε τρία σημεία της πόλης.

Συγκεκριμένα, κάθε Τετάρτη, από τις 16:00 έως τις 19:00, θα σταθμεύει σε μία από τις παρακάτω τοποθεσίες:

* Πλατεία Ανεξαρτησίας (Αγία Μαρίνα)
* Πλατεία Φλέμινγκ
* Δαμασκηνού & Μεσσηνίας (Αστυνομικά)

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, στο τηλέφωνο 210-9948344.

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου