Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Λεωνίδας Καβάκος: Ένας σπάνιος καλλιτέχνης υποψήφιος για βραβείο Grammy

Αγαπημένο μου κοινό, τι τυχερή που ήμουν σήμερα, που άνοιξα τηλεόραση και είδα Μέγκα Σάββατο! Γιατί πέτυχα, αγαπημένοι μου αναγνώστες, τον συγκλονιστικά απλό, ευφυή, μοναδικό, ταλαντούχο, Λεωνίδα Καβάκο, να μου μιλά τόσο άμεσα που με μαγνήτισε τελείως.

Είπε για την κρίση ότι είναι εποχή ευκαιριών, ότι είναι εποχή με μεγάλα κενά που θα μπορούσαν οι έξυπνοι και ταλαντούχοι άνθρωποι να τα καλύψουν.
Είπε για τους φοιτητές ότι είναι κρίμα να γίνονται υποχείρια των κομμάτων και να μην αφήνουν άλλους φοιτητές να προχωρήσουν σε αυτό που έχουν ταχτεί και μάλιστα στο όνομα της δημοκρατίας.
Είπε: "Όσο μαθαίνω, μένω νέος".
Οι παρουσιαστές του ανέφεραν ότι λέγεται γι αυτόν ότι είναι ο καλύτερος μουσικός όλων των αιώνων, τι έχει να πει γι' αυτό; Εκείνος απάντησε: ο άνθρωπος κρίνεται για το έργο του στο τέλος της ζωής του, εννοώντας στο τέλος αυτού που έχει να δώσει, συνεπώς δεν έχει κάτι να πει.


Αξίζει να σας ενημερώσω ότι ο Λεωνίδας Καβάκος είναι υποψήφιος για βραβείο Grammy, στην κατηγορία της καλύτερης ερμηνείας μουσικής δωματίου- μικρού συνόλου με τις «Σονάτες για βιολί του Μπετόβεν», το άλμπουμ που αποτέλεσε το δισκογραφικό του ντεμπούτο με την εταιρεία Decca, ο διεθνούς φήμης βιολονίστας

Η τελετή απονομής των βραβείων θα γίνει στις 26 Ιανουαρίου 2014 στο Λος Άντζελες.

Δείγμα του καταπληκτικού άλμπουμ στο βίντεο: 


Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου