Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Εγλυκάδας




Τετρακόσιοι και πλέον δρομείς κάθε ηλικίας, κυρίως νέοι και παιδιά, έλαβαν μέρος στον 1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου που διοργάνωσε η ενορία του Αγίου Ανδρέου Εγλυκάδος, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Χρυσοστόμου εις μνήμην του αοιδίμου Ιερέως π. Δημητρίου Αθανασόπουλου, οποίος πριν από λίγους μήνες έφυγε από τον κόσμο αυτό.

Το όλο κλίμα ενθουσιαστικό και συγκινητικό.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος χαιρέτησε με θερμά λόγια την εκδήλωση και συνεχάρη τον εφημέριο και τους συνεργάτες του και συνδιοργανωτές της πρωτότυπης και πρωτοπόρας αυτής εκδηλώσεως και ευχαρίστησε και επήνεσε τους συμμετέχοντες αθλητές, στους οποίους επέδωσε τους επαίνους και από μίαν εικόνα της Παναγίας.

Στην εκδήλωση ετιμήθησαν οι δύο παλαιοί Πατρινοί Μαραθωνοδρόμοι, οι Νικόλαος Αργυρόπουλος και Θεοφάνης Τσιμιγκάτος, ο πρωταθλητής του βάδην Ιωάννης Καυκάς, ο 3ος παγκόσμιος Πρωταθλητής στα διακόσια μέτρα Γεώργιος Παναγιωτόπουλος και η εν ενεργεία αθλήτρια της Κολύμβησης και 1η Μεσογειονίκης το 2013, Θεοδώρα Δράκου.

Το πρώτο βραβείο στους άνδρες, δόθηκε εις μνήμην του Εγλυκαδιώτη 3ου Βαλκανιονίκη Πέτρου Παπαγεωργίου, ο οποίος εκοιμήθη εξ αιτίας τροχαίου ατυχήματος σε ηλικία 27 ετών.

Στους άνδρες οι δέκα πρώτοι ήσαν:


Σταματόπουλος Γιάννης, Κοκόλας Κων/νος, Ξενοπανάγος Χρίστος, Κολλιόπουλος Αθανάσιος, Κατσίκης Αντώνιος, Κονομής Δημήτριος, Χαροκόπος Μιχαήλ, Ντότσικας Χρήστος, Καλαντζόπουλος Φώτιος και Βανταράκης Θεόδωρος


Στις γυναίκες οι δέκα πρώτες ήσαν:

Λάμπρου Μαρία, Ζερβή Αγγελική, Μαυροειδή Αλεξία, Βαγενά, Γκάμαρη Μάρθα, Δημητροπούλου Βίβιαν, Νικολοπούλου Αριστέα, Νταή Ελένη, Κυδωνιάτη Μαρία, Τσώκου Ιωάννα.


Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝ. ΠΑΝ.







1 σχόλιο:

  1. Πολυ καλη η πρωτοβουλια σας μπραβο σας και ελπιζω να συνεχισετε με τετοιες δραστηριοτητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή