Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

2ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής


Σας γνωστοποιούμε ότι ο 2ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, στην Πάτρα, την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014.  

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στο http://wrohellas.gr  Φόρμα Εγγραφής και σε ότι αφορά τη Δυτική Ελλάδα στο ίδιο site > 2014Διαγωνισμός/Info > ΠεριφερειακοίΔιαγωνισμοί > Δυτικής Ελλάδας: http://www.wrohellas.gr/index.php/d2014/pd2014/pdede.
 
Η μετακίνηση των μαθητών από και προς το χώρο διεξαγωγής του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί με την ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων τους.

Υποστηρικτικά, σας γνωστοποιούμε ότι οι πίστες Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου είναι προς χρήση δοκιμών στο 11ο Γυμνάσιο Πάτρας (Σκιάθου 23 – κατόπιν τηλ. επικοινωνίας 2610 328128).
 
Ο 2ος Περιφερειακός Διαγωνισμός λειτουργεί ως προκριματικός του 6ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα της ΠΔΕΔΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι o Πανελλήνιος διαγωνισμός (υπό την αιγίδα του ΥπαιΘ) αποτελεί το βήμα για την Παγκόσμια Ολυμπιάδα εκπαιδευτικής ρομποτικής, η οποία διεξάγεται στο Σότσι της Ρωσίας μέσα Νοεμβρίου 2014.
 
Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝ. ΠΑΝ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου