Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Γνωρίστε τα στυλό που γράφουν τρισδιάστατα!!!!

Πώς θα σας φαινόταν να ζωγραφίζετε πράγματα αληθινά, τρισδιάστατα, που να μπορείτε να τα σηκώσετε από το χαρτί και να τα πιάσετε στα χέρια σας και όλα αυτά με ένα στυλό; Απίστευτο; Και όμως! Γνωρίστε, φίλοι μου τα 3D pens!


Photo: http://www.latimes.com/home/la-hm-3d-doodler-20140503-story.html

Με τα 3D pens μπορούμε να γράφουμε στην κυριολεξία στον αέρα! Χρησιμοποιούν πλαστικό ABS (το πλαστικό που χρησιμοποιείται από πολλούς 3D εκτυπωτές) και είναι πολύ απλά στη χρήση, αφού δεν απαιτούν κάποιο λογισμικό ή τη σύνδεσή τους με κάποιον υπολογιστή. Απλά το 3D pen οπλίζεται με το καλώδιο ABS, το βάζεις στην πρίζα και αρχίζεις να ζωγραφίζεις. Μου θυμίζει πυρογράφο ή πιστόλι σιλικόνης. Το στυλό ζεσταίνει το πλαστικό που στο εσωτερικό του λιώνει, βγαίνει από τη μύτη του ρευστό και σε κλάσματα δευτερολέπτου στερεοποιείται, με αποτέλεσμα να σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείς τρισδιάστατα σχέδια.



Εγώ προσωπικά σαν εργαλείο το βρίσκω καταπληκτικό. Πιστεύω ότι τα 3D pens μπορούν εύκολα να ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Η χρήση τους στην τάξη θα ήταν πολύ δημιουργική. Δυστυχώς όμως η τιμή τους είναι ακόμα τσιμπημένη. 

Photo: http://www.latimes.com/home/la-hm-3d-doodler-20140503-story.html

Μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ ή ΕΔΩ ή ΕΔΩ

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου