Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Έρχεται ο ελληνικός φυσικός χυμός ροδιού

Όλοι θα έχετε ακούσει το πόσο ωφέλιμο είναι το ρόδι για τον οργανισμό και κυρίως για την ομορφιά των κυριών. Πολλοί όμως δεν μπορούν να το φάνε εξαιτίας των κουκουτσιών του ή βαριούνται να στύβουν κάθε τρεις και λίγο. Μη μου ανησυχείτε πια, γιατί τώρα βγαίνει στο εμπόριο ο 100% φυσικός χυμός ροδιού από την ΑΛΦΕΙΟΣ – ΡΟΔΙ Α.Ε.. Μάθετε πώς και πότε....


Τα εγκαίνια της ΑΛΦΕΙΟΣ – ΡΟΔΙ Α.Ε., της πιο σύγχρονης βιομηχανικής μονάδας παραγωγής και εμφιάλωσης φυσικού χυμού ροδιού, στην Ελλάδα και την Ευρώπη, επεξεργασίας 3.000 κιλών φρέσκου ροδιού την ώρα, θα πραγματοποιηθούν αύριο Κυριακή 24 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης, των κομμάτων, της Εκκλησίας, της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, των επαγγελματιών του χώρου, των μετόχων και φίλων της εταιρίας.

Το εργοστάσιο αποτελεί τον στιβαρό βραχίονα της πολυσυμμετοχικής κοινωνικής επιχείρησης ΑΛΦΕΙΟΣ – ΡΟΔΙ Α.Ε., ενός σύγχρονου και συλλογικού εγχειρήματος 207 οικογενειών καλλιεργητών και μετόχων, τον πρώτο μεγάλο σταθμό ενός υπέροχου και τολμηρού ταξιδιού ανάπτυξης και δημιουργίας στον πρωτογενή τομέα, που άρχισε πριν τέσσερα χρόνια στην Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα.

Τότε, οι άνθρωποι  της ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε., με φόντο την οικονομική κρίση και κόντρα στις αντιξοότητες, προχώρησαν στην ίδρυση της κοινωνικής αυτοδιαχειριζόμενης πολυσυμμετοχικής επιχείρησης, της ΑΛΦΕΙΟΣ -ΡΟΔΙ Α.Ε., εφαρμόζοντας την ολοκληρωμένη διαχείριση και εκμετάλλευση του ροδιού και των παραγώγων του.

Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, η οικογένεια της ΑΛΦΕΙΟΣ – ΡΟΔΙ Α.Ε., διαθέτει πάνω από 200 ροδώνες, με περισσότερα από 2.000 στρέμματα καλλιέργειας ροδιάς, της εξαιρετικής, πλούσιας σε αντιοξειδωτικά, ποικιλίας wonderful.

Με αυστηρές και πραγματικές διαδικασίες πιστοποίησης, στα κτήματα της ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε., εφαρμόζεται η ολιστική γεωργία και ήδη το νωπό προϊόν της εταιρίας, ταξιδεύει με ονοματεπώνυμο στην ελληνική και την ευρωπαϊκή αγορά.

Εδώ και λίγο καιρό δοκιμαστικά, και από την επομένη των εγκαινίων επίσημα και δυναμικά, η ελληνική αγορά και στη συνέχεια οι ξένες, υποδέχονται τον 100% φυσικό, 100% ποιοτικό και 100% ελληνικό χυμό του εργοστασίου, σε γυάλινη φιάλη των 250 ml.


Το εργοστάσιο της ΑΛΦΕΙΟΣ – ΡΟΔΙ Α.Ε., παράγει ένα εξαιρετικό προϊόν, δίνει στην απασχόληση 50 θέσεις εργασίας, ενισχύει σημαντικά τον τζίρο δορυφορικών επιχειρήσεων και καθιστά βιώσιμη και κερδοφόρα την καλλιέργεια των ροδώνων των μετόχων και όχι μόνο.

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου