Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Η PLAYMOBIL σχεδίασε ελληνικές φιγούρες! - Ο Δίας και η Αθηνά μαγεύουν μικρούς και μεγάλους



Στο εργοστάσιο της PLAYMOBIL, στη Μάλτα η ατμόσφαιρα μυρίζει Ελλάδα. Μία ομάδα Ελλήνων δημοσιογράφων βρέθηκε στη γραμμή παραγωγής των αγαπημένων παιχνιδιών όλων των ηλικιών για να γνωρίσει από κοντά τις καλύτερες φιγούρες που έφτιαξε ποτέ η εταιρεία, τον Δία και την Αθηνά. Δύο, από τους πιο γνωστούς Θεούς του Ολύμπου που έρχονται για να προσφέρουν ΕΛΠΙΔΑ.


Η Αθηνά και ο Δίας, βγαίνουν στην παραγωγή από την PLAYMOBIL και εκτός από την ... αναβίωση της ελληνικής μυθολογίας, θα προσφέρουν κοινωνικό έργο. 

Κατασκευάστηκαν αποκλειστικά για την ελληνική αγορά και το πρόγραμμα PLAYMOBIL play & give που είναι αφιερωμένο για την στήριξη του Συλλόγου Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ.

Το PLAYMOBIL play & give αποτελεί το πρώτο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας. Στα 5 χρόνια παρουσίας του ποργράμματος στην ελληνική αγορά, η PLAYMOBIL Hellas έχει αποδείξει έμπρακτα την στήριξή του στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Μέχρι σήμερα, έχει προσφέρει 80.000 ευρώ για τη δημιουργία και ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ, αποτελώντας σταθερό υποστηρικτή του έργου του Συλλόγου.

Πηγή: iefimerida.gr


Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝ. ΠΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου