Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Ο Τραμπ είναι... ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΣ;;;!!!!

Ναι, καλά διαβάσατε: ο Ντόναλντ Τραμπ δεν ξέρει να διαβάζει και φυσικά ούτε να γράφει. Και υπάρχουν και αρκετά πειστήρια γι’ αυτό!!!! Δείτε τα στο παρακάτω βίντεο... 


Σύμφωνα λοιπόν με ένα οκτάλεπτο σκετσάκι της δημοφιλούς κωμικού και παρουσιάστριας, Σαμάνθα Μπι, που μεταδόθηκε πριν μερικές ημέρες κι έκτοτε έχει κάνει τον διαδικτυακό γύρο των ΗΠΑ, ο Τραμπ πολλάκις έχει βρεθεί στη δύσκολη θέση να πρέπει να διαβάσει κάτι που του έχουν φέρει μπροστά του και πάντα απαντάει με υπεκφυγές του τύπου «δεν έχω τα γυαλιά μου».

Όπως λόγου χάρη στην πρόσφατη κατάθεση του Τραμπ σε δικαστήριο της Ατλάντα, για μια από τις (πολλές) μηνύσεις που έχουν κατατεθεί εναντίον του για διάφορες αιτίες.


Όπως βλέπουμε και στην αρχή του παρακάτω βίντεο, όταν ο Τραμπ βρέθηκε ενώπιον της δικαστού στις 16 Ιουνίου και του παρουσιάστηκε ο φάκελος με τις καταθέσεις των υπολοίπων μαρτύρων, του ζητήθηκε «να διαβάσει κάτι από την σελίδα 23D».

«Δεν έχω τα γυαλιά μου», είπε με το γνωστό του αλαζονικό, μπλαζέ υφακι ο Τραμπ, ενώ ο δικηγόρος του δίπλα έκανε ένσταση, βγάζοντας τον από τη δύσκολη θέση και λέγοντας στη δικαστή «δεν είναι δουλειά του [Τραμπ] να διαβάσει, είναι χρέος του συνηγόρου».

Ακόμη και η ίδια του η υπογραφή, λέει η κωμικός, είναι ένα μπακαλίστικο ορνιθοσκάλισμα που θα έκανε κάποιος που δεν μπορεί να κρατήσει το στυλό του όρθιο.

Και φυσικά, το πιο τρανταχτό επιχείρημα όλων: το γεγονός πως επαίρεται επειδή «δεν χρησιμοποιεί ποτέ ότοκιου» [τηλεϋποβολέα δηλαδή, για να του υπενθυμίζει τι πρέπει να πει στις δημόσιες συγκεντρώσεις του], όπως κάνουν οι αντίπαλοι του.

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου