Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Γερμανοί μαθητές μάζεψαν λεφτά για να συμβάλλουν στη δημιουργία κτηνιατρείου στην ΠάροΜαθητές ειδικού σχολείου για παιδιά με προβλήματα όρασης από το Ράβενσμπουργκ της Βάδης Βυρτεμβέργης στη Γερμανία συγκέντρωσαν 107 ευρώ και τα έστειλαν στον σύλλογο «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου», ώστε να ενισχύσουν την προσπάθεια που γίνεται για την δημιουργία κτηνιατρείου στο οποίο θα περιθάλπονται δωρεάν αδέσποτα ζώα.

Στην επιστολή που έστειλαν οι μαθητές γράφουν τα εξής:

«Αγαπητοί ΦΕΠ,
Είμαστε η τάξη 5-8 και οργανώσαμε ένα απογευματινό καφέ και μαζέψαμε 107 ευρώ για την ίδρυση του κτηνιατρείου σας
Σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά».

Και οι Φ.Ε.Π. γι’ αυτό το αναπάντεχο και τόσο σημαντικό δώρο εξηγούν: «Φέτος το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο μας ήρθε από τη Γερμανία, από το μακρινό Ράβενσμπουργκ της Βάδης Βυρτεμβέργης. Οι μαθητές της αγαπημένης μας Μαρίζας, 5 παιδιά, 12 και 13 ετών σε ειδικό σχολείο για παιδιά με προβλήματα όρασης οργάνωσαν μια μικρή γιορτή με καφέ και γλυκίσματα. Τα έσοδα τα στέλνουν για το Κτηνιατρείο μας για τα αδέσποτα.
Οι δύο ειδικές εκπαιδεύτριες Μαρίζα και Μαργκό έχουν υιοθετήσει παριανά αδεσποτάκια τον Τζέρυ και τον Τόμπι ο οποίος έγινε και σκύλος θεραπείας στο σχολείο.
Ζακ, Koρίνα, Ερικ, Μάρα, Ραφαέλα, Μαργκό και Μαρίζα δεν θα σας πούμε μόνο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας και πόσο μας συγκινήσατε. Σας δίνουμε υπόσχεση ότι αυτά τα 107 ευρώ θα είναι τα πρώτα που θα διαθέσουμε για να περιθάλψουμε μερικά αδεσποτάκια της Πάρου.
Καλή χρονιά !».

Το κτηνιατρείο των ΦΕΠ θα λειτουργήσει στις αρχές του 2017

Μπορείτε να συμβάλετε οικονομικά μέσω Paypal στο email: fep.paros@gmail.com
Στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου στην ALPHA BANK: 62500 2002 006798
ΙΒΑΝ GR48 0140 6250 6250 0200 2006 798 SWIFT/BIC: CRBAGRAA με την ένδειξη: κτηνιατρείο
Ή μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας: http://gogetfunding.com/fepveterinary/


Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου