Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Προσπάθησαν να αντιγράψουν


Στη σύλληψη δύο μαθητών της Γ΄ τάξης του Λυκείου Ιαλυσού, οι οποίοι κατηγορούνται για απάτη και πλαστογραφία πιστοποιητικών στη διάρκεια των γραπτών πανελλαδικών εξετάσεων, προχώρησε η αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, σύμφωνα με την Διευθύντρια του Λυκείου, ο ένας μαθητής πήγε στην τουαλέτα και εντοπίστηκε να διαβάζει στο κινητό του ένα μήνυμα με τις απαντήσεις των θεμάτων στο μάθημα «Αρχές Οικονομίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων».

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι το γραπτό μήνυμα είχε αποσταλεί από συσκευή κινητής τηλεφωνίας, ιδιοκτησίας 39χρονης δημοτικής υπαλλήλου και καθηγήτριας σε φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στον Ιαλυσό Ρόδου. Η συσκευή βρέθηκε και κατασχέθηκε στο γραφείο της, ενώ η ίδια αναζητείται.

Ο άλλος μαθητής κατείχε μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας, ιδιοκτησίας της μητέρας του, η οποία όπως διαπιστώθηκε ήταν απενεργοποιημένη.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος διέταξε τη σύλληψη των δύο μαθητών για τα προαναφερόμενα αδικήματα, ενώ με εντολή του αφέθησαν τελικά ελεύθεροι χθες το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου