Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ο "άσχετος" φοιτητής που έκανε αυτό που δεν γίνεται

Αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες. Ένας φοιτητής που δεν είχε ξαναπιάσει μπάλα του μπάσκετ, έκανε το ακατόρθωτο και κέρδισε 10.000 δολάρια. Ότι είχε σπασμένο δάχτυλο το 'παμε; Δεν το 'παμε. Δείτε την τρελή φάση...



Ο διαγωνισμός στα πλαίσια του αγώνα μπάσκετ του κολεγίου Μπράιαν (εδρεύει στο Τενεσί) ήταν απλός: ο διαγωνιζόμενος πρέπει να ευστοχήσει σε τέσσερις προσπάθειες (λέι-απ, βολή, τρίποντο, σουτ από το κέντρο) σε 30'' για να κερδίσει 10.000 δολάρια σε δίδακτρα.

Ο Γκουστάβο Ανχέλ Ταμάγιο δεν είχε πιάσει μπάλα στη ζωή του. Το άθλημα του είναι το ποδόσφαιρο, στο οποίο μάλιστα είχε σπάσει προσφάτως το δάχτυλο του αριστερού του χεριού. Όλα αυτά, βέβαια, είναι λεπτομέρειες, όταν τα 15 λεπτά δημοσιότητας χτυπούν την πόρτα.

Ο Ταμάγιο, λοιπόν, πήρε τη μπάλα έβαλε με άγαρμπο τρόπο το λέι-απ, ευστόχησε εν συνεχεία στη βολή, έτρεξε να σουτάρει τρίποντο (αφού πρώτα είχε ξεχάσει ότι έπρεπε να πάρει το δικό του ριμπάουντ) και κατευθύνθηκε στη σέντρα του γηπέδου με τον κόσμο στις εξέδρες να παραληρεί.


Πήρε φόρα πέταξε τη μπάλα και αυτή κατέληξε μέσω ταμπλό στο καλάθι, πριν ακολουθήσει πανζουρλισμός. Παίκτες, θεατές, διοργανωτές έγιναν ένα κουβάρι αποθεώνοντας τον Ταμάγιο που αποδείχτηκε ο καλύτερος παίκτης του μπάσκετ που δεν... παίζει μπάσκετ.


Πηγή: http://www.sport24.gr/
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου