Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Ένα μεγάλο "Εύγε" στο Δήμο Πατρέων

Δίνουμε ένα πάρα πολύ μεγάλο "ΕΥΓΕ" στο Δήμο Πατρέων για τη λειτουργία της παιδικής κατασκήνωσης στην Πλαζ, που θα φιλοξενήσει ως τον Δεκαπενταύγουστο 600 δικά μας παιδιά, που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν τις διακοπές τους κάπου αλλού. 




Για να πραγματοποιηθεί αυτό το τεράστιο έργο καταβλήθηκαν φιλότιμες προσπάθειες από το προσωπικό του Δήμου αλλά και δεκάδες δημότες, που ενεργά στήριξαν την πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής. Πρόκειται για απλούς, λαϊκούς ανθρώπους, επιστήμονες, τεχνίτες, εργάτες και ανέργους, που κατέβαλαν κόπο και εκατοντάδες εργατοώρες, κινητοποιήθηκαν με σύνθημα «κανένας μόνος σ' αυτή την κρίση» και απορρίπτουν με τη στάση τους το «σώζων εαυτόν σωθήτω».

Τα πιτσιρίκια της πόλης ενθουσιάστηκαν με τη διαμονή τους στο χώρο, αφού πραγματοποίησαν πάρα πολλές εκπαιδευτικές δραστηριότητες και παιχνίδια και έκαναν τα μπάνια τους.




Το βράδυ μάλιστα της Παρασκευής 17 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στην πλαζ της Αγυιάς η αποχαιρετιστήρια γιορτή των παιδιών που πήραν μέρος στον πρώτο κύκλο της ημερήσιας παιδικής κατασκήνωσης του Δήμου Πατρέων και την Παρασκευή που μας έρχεται θα πραγματοποιηθεί η γιορτή του δεύτερου κύκλου.

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου