Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

βιωματικό σεμινάριο: «Θέατρο δρόμου και αστικό περιβάλλον»


Εμψυχωτής του εργαστηρίου θα είναι ο παιδαγωγός και βασικός εκπρόσωπος της  παιδαγωγικής της έκφρασης στην Ισπανία Koldobika G. Vío.
 

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαρτίου 2010, στο 49ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας (Πάροδος Αυστραλίας 41) από 10:00 έως 16:30 και μπορούν να συμμετέχουν 25 εκπαιδευτικοί Α/θμιας και Β/θμιας σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια προτεραιότητας:
 

1)Υλοποίηση προγράμ Π.Ε. σχετικό με το Αστικό Περιβάλλον
2)Mέλος της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε         
3)Μέλος του Πανελ. Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση
4) Υλοποίηση προγράμματος Π.Ε.
 

Σε περίπτωση που ικανοποιούνται τα παραπάνω κριτήρια από περισσότερους του προβλεπόμενου αριθμού συμμετεχόντων εκπαιδευτικών, θα ακολουθήσει κλήρωση.
 

Δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώνοντας την αίτηση που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του τμήματος Π.Ε. http://dipe.ach.sch.gr/ecoea /ανακοινώσεις και στέλνοντάς την συμπληρωμένη με FAX  μέχρι την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010 στο Τμήμα Π.Ε. (Fax 2610-277569).

Τα έξοδα του σεμιναρίου θα καλυφθούν από την Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. και το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση. Το πρόγραμμα του σεμιναρίου καθώς και το βιογραφικό του εμψυχωτή είναι επίσης αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Τμήματος Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου