Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Διαγωνισμός: Οι Πολίτες δημιουργούν φορολογική συνείδηση.

Το Υπουργείο Οικονομικών έδωσε παράταση  μέχρι και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στο διαγωνισμό Οι Πολίτες δημιουργούν φορολογική συνείδηση.

Για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας καθοριστικός παράγοντας είναι η ευαισθητοποίηση και η συμμετοχή των πολιτών και η δημιουργία μιας νέας κουλτούρας στην κοινωνία μας. Το Υπουργείο Οικονομικών από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει την ενεργό συμμετοχή των πολιτών για τη διαμόρφωση ενός πιο δίκαιο φορολογικού συστήματος και για τη δημιουργία μιας νέας φορολογικής συνείδησης. Σε αυτό το πλαίσιο, άνοιξε ένα νέο κύκλο δημιουργικής και δυναμικής επικοινωνίας.

Για το σκοπό αυτό καλεί κάθε πολίτη ή ομάδες πολιτών, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, επαγγελματίες και εταιρίες του χώρου της επικοινωνίας και της διαφήμισης να υποβάλλουν ιδέες στο πλαίσιο της ανοικτής πρόσκλησης με θέμα «Οι πολίτες δημιουργούν φορολογική συνείδηση».
Η πρόσκληση αφορά στη δημιουργία και υποβολή πρωτότυπης ιδέας με τη μορφή πολυμεσικού υλικού (video) διάρκειας έως 60 δευτερολέπτων.

Οι δέκα (10) καλύτερες συμμετοχές θα βραβευθούν και θα λάβουν χρηματική επιχορήγηση. Η χρηματική επιχορήγηση θα ανέλθει σε 5.000 ευρώ για την πρώτη, σε 3.000 ευρώ για τη δεύτερη και σε 2.000 ευρώ για την τρίτη και για κάθε μία από τις υπόλοιπες επτά σε 1.000 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Το βίντεο που ακολουθεί είναι ένα από από αυτά που παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό του Υπουργείου. Απολαύστε το!


Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου