Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων στο Δήμο για τη λαμπαδηδρομία του 2014 μέχρι και τις 26/8


Αιτήσεις για τη συμμετοχή στη Λαμπαδηδρομία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων SOCHI 2014, δέχεται ο Δήμος Πατρέων (Γραφείο Εθιμοτυπίας) έως και την Δευτέρα 26/8/2013 προκειμένου να επιλεγούν οι λαμπαδηδρόμοι της Πάτρας για την τελετή μεταφοράς της Ολυμπιακής Φλόγας που θα διεξαχθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου 2013.
 

Σύμφωνα με το Μνημόνιο Συνεργασίας Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «SOCHI 2014», οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, να είναι Ολυμπιονίκες ή να έχουν διακριθεί στον Αθλητισμό με προτεραιότητα διάκρισης: Παγκόσμια, Ευρωπαϊκά, Πανελλήνια πρωταθλήματα κ.ο.κ., ή να έχουν διακριθεί  στις τέχνες, τα γράμματα και την κοινωνική προσφορά. Επίσης προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους δεν έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενες Ολυμπιακές λαμπαδηδρομίες. Στις ανωτέρω ιδιότητες περιλαμβάνονται αθλητές ή τα άτομα που ανήκουν στις ομάδες με ειδικές δεξιότητες (ΑμεΑ). 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προμηθεύονται τις αιτήσεις από το Γραφείο Εθιμοτυπίας του Δήμου Πατρέων (Μαιζώνος 108) και θα τις καταθέτουν αποκλειστικά σε αυτό, προκειμένου να γίνει η αξιολόγηση της τελικής επιλογής των λαμπαδηδρόμων.

Πηγή: ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου