Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Μητέρα μαχαίρωσε δασκάλα μπροστά στους μαθητές της

Καθόλου καλά δεν πάει ο κόσμος! Ανθυγιεινά και επικίνδυνα τώρα σε όλους τους δασκάλους!!!




Μία δασκάλα δημοτικού σχολείου μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου μπροστά στα μάτια της τάξης της, την τελευταία μέρα της σχολικής χρονιάς, απο τη μητέρα ενός εκ των μαθητών της, στην πόλη Αλμπί, στην Ταρν της Γαλλίας. "Είναι μία αποτροπιαστική τραγωδία", δήλωσε ο γάλλος Πρόεδρος, Φρανσουά Ολαντ, ενώ μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής δεν υπήρχε καμία πληροφορία σχετικά με το κίνητρο του εγκλήματος.

"Σήμερα το πρωί, μία μητέρα εμφανίστηκε με μαχαίρι και επιτέθηκε εναντίον της δασκάλας, 34 ετών, μπροστά στους μαθητές της, για λόγους οι οποίοι θα εξακριβωθούν κατά τη διάρκεια της έρευνας", δήλωσε ο εισαγγελέας του Αλμπί, Κλοντ Ντερέν, ο οποίος πρόεσθεσε ότι η γυναίκα συνελήφθη αμέσως μετά το έγκλημα. " Οταν έφτασα στο σχολείο, γινόταν προσπάθεια να συνεφέρουν την δασκάλα, η καρδιά της οποίας είχε σταματήσει να χτυπά..." Ο κ. Ντερέν δήλωσε επίσης ότι περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου η οποία αναμένεται αργότερα την Παρασκευή,

Η επίθεση συνέβη ενώ οι μαθητές έμπαιναν στις τάξεις τους για την τελευταία μέρα πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, στο δημοτικό σχολείο Edouard Herriot, στο οποίο φοιτούν 284 παιδιά, ηλικίας απο τριών ως έντεκα ετών. Το θύμα δίδασκε μία τάξη παιδιών ηλικίας 8-9 ετών. Οπως δήλωσε ο υπουργός Παιδείας, Μπενουά Αμόν, ο οποίος βρέθηκε επι τόπου, "όλες οι κρατικές υπηρεσίες έχουν κινητοποιηθεί για να φροντίσουν τα παιδιά που έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας..."

Σύμφωνα με έρευνα η οποία δημοσιοποιήθηκε τον Απρίλιο στην Γαλλία, σχεδόν το 50% των δασκάλων στα δημοτικά σχολεία της χώρας έχουν δεχθεί επιθέσεις, σωματικές ή φραστικές, απο γονείς μαθητών τους.

Πηγή:  http://www.kathimerini.gr
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου