Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Ένας εκατομμυριούχος που δεν ξέχασε όσους τον βοήθησαν...

Έγινε εκατομμυριούχος, επέστρεψε στο χωριό του, γκρέμισε τις καλύβες και έχτισε πολυτελή σπίτια και δρόμους για όλες τις οικογένειες. Δεν ξέχασε ποτέ πόσο καλά του είχαν φερθεί όταν ήταν παιδί…



Ο εκατομμυριούχος Κινέζος επιχειρηματίας Xiong Shuihua μεγάλωνε φτωχικά, αλλά με πολλή αγάπη και συμπαράσταση από τους συγχωριανούς του στη Νότια Κίνα, στο χωριό Xiongkeng. Όταν ενηλικιώθηκε έφυγε από το χωριό,  δούλεψε σκληρά και κατάφερε να μεγαλουργήσει. Έγινε μάλιστα εκατομμυριούχος από τις κατασκευές και τη βιομηχανία χάλυβα. 


Σήμερα στην ηλικία των 54 ετών επέστρεψε στο φτωχικό χωριό, κατεδάφισε όλες τις παράγκες στις οποίες έμεναν οι κάτοικοι και κατασκεύασε πολυτελή σπίτια και πλακόστρωτους δρόμους για 72 οικογένειες. Όλα δωρεάν.




Σύμφωνα με την Daily Mail , ο επιχειρηματίας έχτισε επίσης δωρεάν πολυτελείς βίλες για 18 οικογένειες που φέρθηκαν ιδιαίτερα καλά σε αυτόν και την οικογένειά του. Ο Xiong υποσχέθηκε επίσης τρία δωρεάν γεύματα την ημέρα σε όλους τους κατοίκους και τους ηλικιωμένους με χαμηλό εισόδημα. 


Το σύνολο των έργων λέγεται ότι κόστισε στον επιχειρηματία πάνω από 6 εκατομμύρια δολλάρια.  

Πηγή: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2850436/Millionaire-Chinese-businessman-bulldozes-run-huts-village-grew-builds-luxury-flats-residents-instead-free.html
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου