Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Τα ελληνικά παιχνίδια!


Η Έφη Καραγκούνη και ο Χρήστος Παπαχρήστου -ιδρυτές της εταιρίας My Greek Games- δημιούργησαν μια σειρά από παιχνίδια που παρέχουν γνώσεις γύρω από την ελληνική μυθολογία και ιστορία, με καλλιτεχνικό σχεδιασμό

Χαρά, κέφι, γνώση, φαντασία, σεβασμός και αγάπη διαβάζουμε πως είναι τα βασικά συστατικά της My Greek Games, ενός «ονείρου» που γίνεται πραγματικότητα μέσα από πολύ κόπο και προσήλωση στην δημιουργία της. Μιας εταιρείας με αντικείμενο δραστηριοτήτων τη δημιουργία και πώληση παιχνιδιών και αντικειμένων με εκπαιδευτικό χαρακτήρα και θεματολογία από την αρχαία Ελληνική ιστορία.

Οι δύο δημιουργοί της εταιρίας γεννήθηκαν και ζουν στη Θεσσαλονίκη. Ανήσυχα και δημιουργικά πνεύματα, με αφορμή τη μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και το πάθος και σεβασμό για τις τέχνες, τα μουσεία και την ιστορία της χώρας, ξεκίνησαν το 2016 να δώσουν μορφή στις σκέψεις τους.

Για να εισέλθουμε όμως στον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών!

Ντόμινο, αφίσες, παιγνιόχαρτα, επιτραπέζια παιχνίδια, υπερατού, είναι μερικά από τα προϊόντα παραγωγής της εταιρίας. Όλα στοχεύουν στον εκπαιδευτικό προσανατολισμό ώστε κάθε παιδί, να γνωρίσει και να αγαπήσει την αρχαία ιστορία και μυθολογία, πάντα με μια μοντέρνα ματιά καθώς τα ονόματα που έχουν δοθεί αποτελούν ελληνικές λέξεις γραμμένες με αγγλικά γράμματα -Noús, Domi, Amilla, Athlos, Anemos-.

Η σειρά περιλαμβάνει μια γκάμα παιχνιδιών με πολλά χρώματα και εύκολα στη χρήση, ενδεικτικά αναφέρω: παιχνίδια αναγνώρισης και συνδυασμού εικόνων αριθμών, μνήμης και τη γνώσης, ταχύτητας και οπτικής ικανότητας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας mygreekgames.com

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝ. ΠΑΝ.

1 σχόλιο: