Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Ημερίδα για εκπ/κούς Π.Ε. Αχαΐας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών



Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010, από 08.30-14.30, στο χώρο του μουσείου και στόχος της είναι η γνωριμία με το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας και η αξιοποίησή του στην εκπαιδευτική διαδικασία.


Είναι ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή ενός εκπαιδευτικού – εκπροσώπου από κάθε σχολείο. Για το λόγο αυτό εγκρίθηκε σχετική άδεια  απουσίας από την Περιφερειακή Διεύθυνση Π. & Δ. Εκπ/σης Δυτ. Ελλάδας (Αρ.Πρωτ.:Φ.17/ΚΠ/350) προκειμένου ένας εκπαιδευτικός από κάθε  σχολείο (από 3/θέσια και άνω) να συμμετάσχει στην ημερίδα. 

Ο τρόπος επιλογής του εκπαιδευτικού που θα συμμετάσχει θα γίνει με ευθύνη του κάθε σχολείου και το όνομά του θα γνωστοποιηθεί από το διευθυντή του σχολείου άμεσα στους υπεύθυνους του Τμήματος Πολιτιστικών Θεμάτων.Οι συνάδελφοι που υλοποιούν φέτος πολιτιστικό πρόγραμμα σχετικό με το μουσείο είναι καλό να διευκολυνθούν για να παρακολουθήσουν τα συγκεκριμένα εργαστήρια. 

Στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς θα δοθούν βεβαιώσεις στο τέλος των εργασιών της ημερίδας ενώ θα τηρηθεί κατάλογος συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου