Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

«Πρόγραμμα: Άνοιξη της Ευρώπης 2010»


Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από τις 22 Μαρτίου  έως τα τέλη Ιουνίου 2010. Η πραγματοποίηση των δραστηριοτήτων των σχολείων μπορεί να προγραμματισθεί στις παραπάνω ημερομηνίες, χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό.
   
Εκπαιδευτικοί και μαθητές μπορούν να αναζητήσουν ιδέες και προτάσεις για τη διοργάνωση εκδηλώσεων (π.χ. προσκλήσεις σε Ευρωβουλευτές, καθηγητές Πανεπιστημίων, εκπροσώπους τοπικής αυτοδιοίκησης, φοιτητές Erasmus κ.α.), καθώς και παιδαγωγικό υλικό, δραστηριότητες για την τάξη, διαγωνισμούς και εκπαιδευτικά εργαλεία στην ιστοσελίδα του προγράμματος http://www.springday2010.net/ww/en/pub/spring2010/index.htm, η οποία εμπλουτίζεται διαρκώς. 

Επίσης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://springday4europe.blogspot.com/ λειτουργεί στα ελληνικά ιστολόγιο (weblog) με στόχο την  ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων και ιδεών.
 
Τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα καλούνται να εγγραφούν συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά την αίτηση που βρίσκεται στον ιστοχώρο της Άνοιξης της Ευρώπης και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα,
 

Η εγγραφή είναι πολύ απλή και δεν είναι δεσμευτική.
 
Για ερωτήματα που αφορούν στη διαδικασία εγγραφής του σχολείου, στις δραστηριότητες, στους διαγωνισμούς κ.λπ., μπορείτε να επικοινωνείτε με τον παιδαγωγικό σύμβουλο του προγράμματος κ. Λίνο Βίγκλα στην ηλεκτρονική διεύθυνση kvigklas@sch.gr.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου