Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

2ος Πανελλήνιος Διαδικτυακός Σχολικός Διαγωνισμός ΕΕΕΠ – ΔΤΠΕ


Η Επιστημονική Ένωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας για τη διάδοση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας στην εκπαίδευση, προκηρύσσει τη διεξαγωγή του 2ου Πανελλήνιου Διαδικτυακού Σχολικού Διαγωνισμού με θέμα «Δημιουργήστε ψηφιακά, κατασκευάστε ένα website, γίνετε πρεσβευτές του τόπου σας».

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων, Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων όλης της χώρας και η συμμετοχή είναι προαιρετική.


Η πραγματοποίηση της εργασίας των μαθητών θα γίνει εκτός ωρών διδασκαλίας, με την εποπτεία και καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους και χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους μέχρι την 30η Απριλίου 2010 στην ιστοσελίδα www.diagonismos2010.com από όπου μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες.

Η αξιολόγηση των ψηφιακών εργασιών θα γίνει από κριτική επιτροπή που θα ορίσει η Οργανωτική Επιτροπή του Διαγωνισμού.


Θα απονεμηθούν βραβεία και δώρα στους 10 πρώτους νικητές του Διαγωνισμού. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βραβεία και επαίνους.


Η τελετή απονομής θα γίνει στο πλαίσιο του 7ου Πανελληνίου Συνεδρίου ΕΕΕΠ – ΔΤΠΕ με θέμα «Το μέλλον της μάθησης» που θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο «Απόλλων» της Νομαρχίας του Πειραιά, στις 30 Οκτωβρίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου