Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Διαγωνισμός Αφίσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος


Διαγωνισμός Αφίσας & Οικολογικού Μηνύματος του Συλλόγου  Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος Χαλανδρίτσας με αφορμή 
την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος ( 5 Ιουνίου) ο Σύλλογος Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος Χαλανδρίτσας, διοργανώνει Περιβαλλοντικό διήμερο 5 & 6 Ιουνίου 2010 στο Κεφαλόβρυσο Μεσσάτιδος και τα Πλατάνια της Χαλανδρίτσας Φαρρών.
 
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, διαγωνισμός αφίσας και οικολογικού μηνύματος, για τους μαθητές των σχολείων της περιοχής ευθύνης του συλλόγου (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία  Δήμου Μεσσάτιδος, Δήμου Φαρραίων, Κοινότητας Λεοντίου). Αυτά που θα βραβευτούν, θα χρησιμοποιηθούν στις αφίσες και στα προγράμματα των εκδηλώσεων του διημέρου. Σε όλους τους μαθητές θα δοθεί αναμνηστικό συμμετοχής, θα βραβευτούν τα καλύτερα και όλα θα δημοσιευτούν στην εφημερίδα του συλλόγου «Ύπαιθρος».
 
Στην αφίσα να αναγράφεται το όνομα του σχολείου, η τάξη και ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός. Στα μηνύματα επίσης το όνομα του σχολείου, η τάξη και ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός. Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος με τους μαθητές τους στο διαγωνισμό, παρακαλούνται να παραδώσουν αφίσες και οικολογικά μηνύματα, μέχρι 30 Απριλίου 2010 στο Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου