Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Τα 5 πιο ακριβά κινητά του κόσμου

Αγαπημένοι μου αναγνώστες, τι τυχεροί που είστε! Ειδικά εσείς που ενδιαφέρεστε να αγοράσετε κινητό. Μην ψάχνετε πια γιατί εγώ βρήκα ειδικά για σας τα καλύτερα κινητά του κόσμου σε τιμές ευκαιρίας! και ιδού:

1. Το Celsius X VI II Papillon Tourbillon Mobile Phone είναι ένα αριστούργημα της μηχανικής, διαθέτει το ακριβέστερο ρολόι του κόσμου και κοστίζει μόλις 191.544 €. 



2. Το Mobiado Professional 105gmt Mobile Phone  διαθέτει ζαφείρια 274 καρατίων, χρυσό σκελετό και λεπτομέρειες με διαμάντια. Το βασικό μοντέλο κοστίζει μόνο 2.089€, αλλά αν βάλετε και πρόσθετα η τιμή του μπορεί να εκτοξευθεί και στο διάστημα. Λέγεται ότι έχουν παραχθεί μόλις 50 τέτοια τηλέφωνα.





3. Το Ulysse Nardin Chairman Luxury Hybrid Smart Phone είναι ένα πολυτελές κινητό με  32GB μνήμη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή 8MP, 3,2 ιντσών οθόνη αφής, κ.λπ., τροφοδοτείται από μια κινητή μηχανή και διαθέτει μια σειρά από στοιχεία από χρυσό και διαμάντια. Ανάλογα με τα διαμάντια η τιμή του ξεκινά από 89.851€.


 4. Το Aesir Copenhagen Luxury Phone, μία μικρή σέξι συσκευή δημιουργία του σχεδιαστή  
Yves Behar  διαθέτει ένα κλιμακωτό πληκτρολόγιο διαθέσιμο σε 18k κίτρινο χρυσό ή ανοξείδωτο χάλυβα και κοστίζει μόνο 41.094€.  


 5. Το Vertu Boucheron 150 Mobile Phone διαθέτει ένα σχεδιασμό υψηλής πιστότητας και είναι κατασκευασμένο από χρυσό.  Η κατασκευή κάθε Vertu Boucheron 150 διαρκεί πάνω από 2.200 ώρες , δεδομένου ότι απαιτούνται 1.000 ώρες για την κοπή του χρυσού, 700 για τη στίλβωση και 500 για την συναρμολόγηση των κομματιών. Αξία; Αστρονομική!!!!!!!!!!!!!



Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου