Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Φιλοξενία αστέγων στην Πάτρα

Ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων με αφορμή τις χαμηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν σύμφωνα με την ΕΜΥ αυτήν την εβδομάδα, ενημερώνει τους πολίτες, ότι θα λειτουργήσει καθημερινά από τις 3:00 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ., γραφείο υποδοχής αστέγων πολιτών στο ισόγειο του Κοινωνικού Οργανισμού (Γούναρη 76), όπου θα γίνεται καταγραφή και αξιολόγηση όσων συμπολιτών προσέλθουν για φιλοξενία.

Οι άστεγοι θα οδηγούνται στο κεντρικό ΚΑΠΗ (Φιλαδελφείας 7), όπου με την εποπτεία του προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού κ. Θεοχάρη Μασσαρά και την υποστήριξη του προσωπικού του Τμήματος Τρίτης Ηλικίας, οι πολίτες που στερούνται στέγης, θα φιλοξενούνται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τις απαραίτητες υποδομές.
Τα τηλέφωνα στα οποία μπορούν να καλούν, όσοι χρειάζονται βοήθεια ή όσοι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει πρόβλημα με αστέγους συνανθρώπους μας, είναι τα εξής: 2610 390960 (Κοινωνικός Οργανισμός), 6936 063116 και 6974 477683.
Παράλληλα ο Κοινωνικός Οργανισμός, επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κ. Πλ. Μαρλαφέκα (ΛΟΥΞ), για την προσφορά των 10 υπνόσακων. 

Πηγή: ηλεκτρονική αυτοδιοίκηση
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου