Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ολύμπιον: Εξετάσεις ασφαλισμένων ΕΟΠΥΥ με 10 ευρώ


Η Ιδιωτική Γενική Κλινική Πατρών «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» Θεραπευτήριο στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να βρεθεί δίπλα στον πάσχοντα συνάνθρωπο που λόγω της οικονομικής κρίσης δεν έχει την δυνατότητα να αντιμετωπίσει επαρκώς τα προβλήματα υγείας του, αποφάσισε να λειτουργεί το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών δυο φορές την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, μόνο με 10 Ευρώ, για τους ασφαλισμένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Έτσι κάθε ασθενής θα μπορεί να εξετάζεται στο «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» από Ειδικούς Γενικούς Ιατρούς και Ειδικούς Παθολόγους καταβάλλοντας μόνο 10 Ευρώ.

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιούν στο Θεραπευτήριο «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» όλες τις εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις μέσω του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Στο μεταξύ δωρεάν, χωρίς δηλ. συμμετοχή, μέσω του Ε.Ο.Π.Υ.Υ είναι η νοσηλεία στο Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης του Θεραπευτηρίου «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» στην Πάτρα, καθώς από τον οργανισμό καλύπτονται ΠΛΗΡΩΣ τα έξοδα της κλειστής νοσηλείας στο Κ.Α.Α., εφόσον ο ασφαλισμένος επιλέξει 4κλινο δωμάτιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποθεραπεία και η αποκατάσταση είναι δικαίωμα κάθε ασθενή μετά την ολοκλήρωση της νοσηλείας του σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

Στο Κέντρο Αποθεραπείας - Αποκατάστασης του Θεραπευτηρίου «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» μέσω του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. πραγματοποιούνται ακόμα και απλές φυσικοθεραπείες.

Τέλος ανακοινώνετε ότι η Παθολογική Κλινική του Θεραπευτηρίου «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» ενισχύθηκε με την παρουσία και συνεργασία του καθηγητή Παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Κώστα Χρυσανθόπουλου, ως Δ/ντη της κλινικής.
 
Πηγή: Πελοπόννησος
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

1 σχόλιο: