Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Η φλόγα που ενώνει

Με αφορμή την άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας στο Λονδίνο στις 18 Μαΐου, το Βρετανικό Συμβούλιο σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο Big Dance, το μεγαλύτερο πρόγραμμα χορού στον κόσμο και μέρος της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας του Λονδίνου 2012.
Την Παρασκευή 18 Μαΐου, στις 15.00 (ώρα Ελλάδας) χιλιάδες μαθητές στη Βρετανία, στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο θα προσπαθήσουν να καταρρίψουν το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για τη Μεγαλύτερη Ομαδική Χορογραφία παρουσιάζοντας ταυτόχρονα την πεντάλεπτη χορογραφία του Wayne McGregor, χορογράφου του βασιλικού μπαλέτου του Λονδίνου τον οποίο οι New York Times περιγράφουν ως τον «ροκ σταρ του χορού».

Η χορογραφία του διάσημου Άγγλου χορογράφου είναι εμπνευσμένη από τα Ολυμπιακά αθλήματα και περιέχει μεταξύ άλλων κινήσεις από το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το στίβο και την ποδηλασία.
Για να συμμετάσχετε κι εσείς στη μεγάλη χορευτική γιορτή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.bigdance2012.com, δηλώστε το σχολείο σας, δείτε την πεντάλεπτη χορογραφία, μάθετε τον χορό και ελάτε να καταρρίψουμε μαζί το Παγκόσμιο ρεκόρ!

Μπορείτε να χορέψετε το Big Dance στην αυλή του σχολείου σας, στην πλατεία της γειτονιάς σας ή για τα σχολεία που είναι στην Αθήνα να έρθετε μαζί μας στην Πλατεία Κολωνακίου την Παρασκευή 18 Μαΐου στις 12.00 το μεσημέρι για να προετοιμαστούμε όλοι μαζί και να παρουσιάσουμε την χορογραφία στις 15.00 ακριβώς!
Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή χρειάζεστε βοήθεια για να μάθετε την χορογραφία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:
τηλ. 210-3692336 ή στο e-mail: anna.christodoulou@britishcouncil.gr


Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου