Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

«Επιλογή Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων με ΕΑΕΠ για συμμετοχή σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής »


Η Εθνική Λυρική Σκηνή, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και δια Βίου Μάθηση», στο οποίο, μεταξύ άλλων εντάχθηκαν και οι πράξεις «Η Όπερα Διαδραστικά στα Δημοτικά Σχολεία- Άξονες Προτεραιότητας 1,2 και 3 », διοργανώνει περιοδεία με παραστάσεις της Όπερας του J.Rossini «Ο Κουρέας της Σεβίλλης», σε Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία με ΕΑΕΠ, σε όλη τη χώρα.

Στο πρόγραμμα αυτό θα συμμετάσχουν 70 περίπου Δημοτικά Σχολεία. Η παράσταση θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα και για το λόγο αυτό, θα χρειαστεί να υπάρξει προετοιμασία των μαθητών από τους εκπαιδευτικούς του μαθήματος της Αισθητικής Αγωγής (Μουσικής, Θεατρική Αγωγής και Εικαστικών).

Στο Πρόγραμμα αυτό, το οποίο έχει διετή διάρκεια, συμμετέχουν ήδη 8 σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Δ/νσης Π.Ε & Δ.Ε. Αττικής.

Οι σχολικές μονάδες με ΕΑΕΠ που θα εκδηλώσουν σχετικό ενδιαφέρον, θα πρέπει  να αποστείλουν την ειδική αίτηση συμμετοχής ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση archive@nationalopera.gr, ή ταχυδρομικά, στη διεύθυνση Αρχιμήδους 16, 17 778 Ταύρος (υπόψη κας Μίνας Σουλάντζου), μέχρι τις 10 Ιουνίου 2012.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση  σχετικά με το πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Τζένη Νομικού (210- 3662 064).

Επισημαίνεται ότι, οι ενδιαφερόμενες σχολικές μονάδες θα πρέπει να  τηρούν ακριβώς τις προδιαγραφές, όπως αυτές περιγράφονται στο συνημμένο έγγραφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου