Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ξενάγηση στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας

Στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας “η πόλη μας – η ζωή μας – το παρόν μας – η ιστορία μας”, το βιβλιοπωλείο Anima Libri – Αχαϊκές Εκδόσεις, σε συνεργασία με τους εκδοτικούς οίκους της Πάτρας “περί τεχνών”, Εκδόσεις Γιάννη Πικραμένου και “το Δόντι” διοργανώνει αύριο, Τρίτη 15 Μαΐου, στις 19:00, μια βόλτα-ξενάγηση στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας. “Ξεναγός” στο παρελθόν της πόλης ο Ξενοφώντας Παπευθυμίου, θα μας θυμίσει πως διαμορφώθηκε και εξελίχτηκε η παραλιακή ζώνη της πόλης, τα κτήριά της, οι γειτονιές της – δηλαδή πως το παρελθόν της πόλης έχει μείνει χαραγμένο στο παρόν μας.

Θυμίζουμε ότι η θεματική εβδομάδα (11-19 Μαΐου) που διοργανώνει το βιβλιοπωλείο Anima Libri – Αχαϊκές εκδόσεις περιλαμβάνει εκτός των άλλων, bazaar βιβλίων που έχουν εκδοθεί στην Πάτρα και που αφορούν στις διάφορες όψεις του παρελθόντος της πόλης αλλά και στο έργο Πατρινών συγγραφέων και ποιητών.

Σημείο συνάντησης το βιβλιοπωλείο Anima Libri, Κολοκοτρώνη 34.

Πηγή: The best
Aναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

1 σχόλιο:

  1. κάνε ανάρτηση και
    γράψε ΟΧΙ!!
    Όχι, Η παλιά διεπαφή του Blogger να ΜΗΝ καταργηθεί τους επόμενους μήνες.
    πάντως αν συνεχιζεις να κανεις χρηση της παλιας εγγράφεσαι στα στατιστικα ποσοστά των χρηστων της γκουγκλ που την χρησιμοποιούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή