Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Λειτουργεί το «Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής» του Δήμου Πατρέων



 
Για την έναρξη  λειτουργίας του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής «Πάνος Μυλωνάς», από τη Δευτέρα  8 Οκτωβρίου 2012,  θα θέλαμε να σημειώσουμε τα εξής:

  • Εξασφαλίσθηκε η δωρεάν μεταφορά των μαθητών με πούλμαν του Δήμου Πατρέων από το Σχολείο στο Πάρκο και αντίστροφα. Η αναχώρηση θα γίνεται καθημερινά στις 8.10π.μ. από το χώρο του Σχολείου και η επιστροφή στις 11.30π.μ. με τα πούλμαν του Δήμου και πάντα συνοδεία υπεύθυνου εκπαιδευτικού.
  • Κάθε τμήμα που επισκέπτεται το Πάρκο δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 16 μαθητές, γιατί αυτή είναι η χωρητικότητα των λεωφορείων και οι θέσεις καθημένων με χρήση ζωνών ασφαλείας.
  • Από τη φετινή χρονιά θα χρησιμοποιηθούν από τους μαθητές που έχουν ολοκληρώσει το 1ο επίπεδο παρακολούθησης τα ηλεκτροκίνητα αυτοκινητάκια και τα ποδήλατα που διαθέτει το πάρκο (2ο ,3ο & 4ο επίπεδο).
  • Προκειμένου να καταστεί δυνατός ο έγκαιρος προγραμματισμός,  παρακαλούμε να στείλετε συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη φόρμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του τμήματος Αγωγής Υγείας:              
  •  Health-promotion@dipe.ach.sch.gr
Οι Διευθυντές των Σχολείων και οι εκπαιδευτικοί μπορούν να έχουν εικόνα των διαθέσιμων ημερών επίσκεψης και γενικότερα του προγραμματισμού επισκέψεων ακολουθώντας τον επόμενο υπερσύνδεσμο.

     
Επομένως,  μετά την υποβολή του αιτήματος επισκέψεως στο «Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής» για  οποιαδήποτε ενημέρωση και συνέχεια  που αφορά στον προγραμματισμό, θα μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση  online στον  παραπάνω υπερσύνδεσμο.

Αναρτήθηκε από: ΓΙΑΝ. ΠΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου