Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Είπα και γω....

 
Μετά το πρώτο εγκεφαλικό που πήρα βλέποντας το λογαριασμό του νερού ήρθε η λύτρωση από την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΠ ότι έγιναν λανθασμένες μετρήσεις από τον καταμετρητή στην κατανάλωση του νερού με αποτέλεσμα . εκατοντάδες καταναλωτές σε διάφορες συνοικίες της Πάτρας να δουν στους λογαριασμούς τους δεκάδες ευρώ επιπλέον.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση έλεγε:
«Ενημερώνουμε τους δημότες των ακόλουθων περιοχών Πάτρας:
1. Περιοχή Αγυιάς στις oδούς: Αισχύλου, Τυπάλδου, Κορνάρου, Μόρνου, Εύρωτα, Αθηνών, Βαλαωρίτου, Αγ. Κωνταντίνου, Νοταρά, Χόρτατζη, Βικέλα, Ματέσι, Μαρκορά, Σοφοκλεόυς, Τερψιθέας, Ηρώων Πολυτεχνείου, Βιζυηνού, Πολέμη, Ουράνη, Αχελώου, Σκίπη, Αλιάκμωνος, Αγ. Σπυρίδωνα, Ευρώτα, Παμίσσου, Σπερχειού, Μαιάνδρου, Καλομοίρη, Αυστραλίας, Ρόιδη, Τανταλίδη, Καραμανλή, Αώου, Στρύμωνος, Κλαδέου, Σέλεμνου, Πηνειού, Κίμωνος, Κλεάνθη, Βουτυρά.
2.Περιοχή Ψαροφαίου στις οδούς: Τειρεσίου, Αλκμήνης, Μινώος, Εστίας, Ατλάντος, Γοργοποτάμου, Ευρυσθέως, Μουσών, ιουλιανού, Παπαναστασίου, Ζέρβα Ναπ., αδμήτου. Φρίξου, Έλλης, Ευβοίας και
3.Τμήματος της οδού Μαιζώνος
ότι ο καταμετρητής είχε προβεί στις εν λόγω περιοχές σε πλασματικές καταμετρήσεις εκατοντάδων υδρομέτρων, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθούν οι δημότες με ανακριβείς λογαριασμούς.
Δόθηκε εντολή για νέα καταμέτρηση των ενδείξεων υδρομέτρων και το συμψηφισμό των πραγματικών καταναλώσεων με τον επόμενο λογαριασμό.
Ο υπεύθυνος για τις πλασματικές καταμετρήσεις υπάλληλος, τέθηκε ήδη σε αργία ενός μηνός από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ και Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά και στην συνέχεια θα κληθεί το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Επιχείρησης να αποφασίσει για περαιτέρω πειθαρχικές και ποινικές επιπτώσεις εις βάρος του».

Ζήτω!!!!!!!!!!!!!!!

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου