Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Εκδηλώσεις από τη ΦΛΟΓΑ

«ΦΛΟΓΑ»
Σύλλογος  Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια
Τμήμα Πάτρας - Φιλοποίμενος 28
Τηλ/ Φαξ: 2610-276021                    
www.floga.org.gr
email: flogapel@otente.gr




 

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» Τμήμα Πάτρας, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυσή του.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού- Ισότητας  Φύλων, ΜΚΟ, Ένταξης Μεταναστών και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, διοργανώνει το Σάββατο 17 Νοεμβρίου και ώρα 10.00 π.μ.- 13.00 στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου Εορταστική εκδήλωση με θέμα: « 30 Χρόνια «ΦΛΟΓΑ». Αγάπη δίχως όρια… ».
 

Η συμμετοχή των Δημοτικών Σχολείων μπορεί να γίνει είτε μέσω της παρουσίασης ενός δρώμενου (παιχνίδι, κ.α.) ή μέσω της  λειτουργία ενός  πάγκου στον οποίο οι μαθητές μπορούν να πωλούν σε συμβολική τιμή ( 1, 2, 3 ευρώ) προϊόντα που θα έχουν δημιουργήσει οι μητέρες τους, γιαγιάδες τους κ.α.. Ενδεικτικά αναφέρουμε τυροπιτάκια, κεϊκ, κουλουράκια κ.α..
 

Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο στα παιδιά, με βασική ομιλήτρια την διευθύντρια του Παιδοογκολογικού Τμήματος του νοσοκομείου Παίδων «Π. και Α. Κυριακού» στην Αγορά Αργύρη.
 

Εφ όσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην συγκεκριμένη γιορτή της πόλης παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και εκδηλώσεων της «ΦΛΟΓΑΣ» κ. Μαρίνα Ριζογιάννη στο τηλέφωνο: 6945 774472 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση : rizogianni@pelop.gr προκειμένου να δηλώσετε τον τρόπο συμμετοχής σας.  
 

Τέλος εάν επιθυμείτε μπορείτε να είστε συνδιοργανωτές στις συγκεκριμένες εκδηλώσεις.



Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝ. ΠΑΝ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου