Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Πρόγραμμα Ενημερώσεων για την Ασφάλεια – Ασφάλεια στο Σπίτι



Ενημερωτικές παρεμβάσεις για μαθητές/τριες των Δημοτικών Σχολείων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, έχουν σχεδιαστεί και υλοποιούνται από έμπειρους και κατάλληλα εκπαιδευμένους μηχανικούς του ομίλου «ΤΙΤΑΝ», στοχεύουν δε στο να παρουσιάσουν ασφαλείς πρακτικές και κανόνες για την αποφυγή επικίνδυνων καταστάσεων, που μπορεί να οδηγήσουν σε ατύχημα.

Οι ενημερώσεις γίνονται κατά το δυνατόν με βιωματικό-διαδραστικό τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται η συμμετοχή των μαθητών/τριών. 

Η διάρκεια των παρεμβάσεων  είναι περίπου μίας ώρας.

Σε κάθε ενημερωτική συνάντηση δύνανται να συμμετέχουν μέχρι και 90 μαθητές/τριες,  ενώ τις παρεμβάσεις δύναται να παρακολουθήσουν και οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών.

Σας ενημερώνουμε  ότι τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα ενημερώσεων θα πρέπει να  υποβάλουν την αίτησή τους  ηλεκτρονικά  στον παρακάτω υπερσύνδεσμο πατώντας μία ΜΟΝΟ φορά την υποβολή:


 Μετά την υποβολή του αιτήματος, για περισσότερες πληροφορίες ως προς τον ακριβή προγραμματισμό της ενημερωτικής παρέμβασης στο σχολείο τους, οι Διευθυντές/ντριες μπορούν  να απευθύνονται στον υπεύθυνο του ομίλου «ΤΙΤΑΝ» για την οργάνωση των ενημερωτικών παρεμβάσεων των Σχολείων του Νομού  Αχαΐας, κ. Λεωνίδα Πετρουγάκη,  στις πρωινές ώρες  και στο τηλέφωνο  6947432049.
                 
Το  πρόγραμμα ενημερώσεων είναι δωρεάν και προαιρετικό για τους μαθητές και θα πραγματοποιείται μετά από συνεννόηση με τους/τις Διευθυντές/ντριες και  χωρίς να παρακωλύεται η ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων. Υπάρχει η σχετική έγκριση του ΥΠΑΙΘΠΑ ( Αριθ. Πρ. 19244/Γ7/12-02-2013).

Αναρτήθηκε από ΓΙΝΑ. ΠΑΝ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου