Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Εκδήλωση φιλαναγνωσίας στο 60 Δημοτικό

Χτες 22/4/2013 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας, το 60ό Δημοτικό Πάτρας, η παρουσίαση του Προγράμματος Φιλαναγνωσίας που δούλεψαν τα τμήματα της Στ΄ με υπεύθυνες εκπαιδευτικούς τις κ.κ.  Γ. Σπηλιωτοπούλου και Α. Αυγέρου. Οι μαθητές παρουσίασαν μια σειρά από δράσεις βασισμένες στο βιβλίο του συγγραφέα Γιώργου Παναγιωτάκη "Αταξίες στην τάξη, Η στοιχειωμένη αίθουσα". Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο συγγραφέας, ο σχολικός σύμβουλος κ. Ν. Μάνεσης και δάσκαλοι του σχολείου. 

Τα παιδιά στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσίασαν θεατρικό εμπνευσμένο από το βιβλίο και σκηνοθετημένο από την εκπαιδευτικό της θεατρικής αγωγής Μ. Αλεξανδροπούλου, κόμικ φτιαγμένο στο πρόγραμμα toondoo με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού της πληροφορικής Μ. Ανδριανού, βίντεο με συνεντεύξεις δικές τους και των δασκάλων τους φτιαγμένα με τη βοήθεια της κ. Δ. Μυλωνάκη, τραγούδια, γελοιογραφίες, κείμενα κλπ. 

Στο τέλος γνώρισαν από κοντά το συγγραφέα, συζήτησαν μαζί του και του πήραν συνέντευξη.

Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση και η συνάντηση με τον κ. Παναγιωτάκη ενθουσίασε τα παιδιά. Μπράβο σε όλα για τη πολύ καλή δουλειά που έκαναν!




Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου