Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Διοργάνωση Γιορτής Χορευτικών Συγκροτημάτων



Ο  Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πάτρας μεταφέρει  τον εορτασμό της πρωτομαγιάς και την παγκόσμια μέρα χορού που φέτος πέφτουν μέσα στην Μεγάλη Βδομάδα για την Παρασκευή 10 Μαΐου 2013. Το Χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού στα πλαίσια του εορτασμού θα διοργανώσει την   «ΓΙΟΡΤΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ» που έχει γίνει πλέον πετυχημένος θεσμός που συμμετέχουν και παρακολουθούν χιλιάδες πατρινοί.

Στην εκδήλωση αυτή θα δοθεί η  δυνατότητα σε όλα τα χορευτικά συγκροτήματα της πόλης μας και όχι μόνο να πάρουν μέρος σε μια   γιορτή του λαϊκού μας χορού  ξεκινώντας από την αρχή της πεζοδρόμησης της Ρήγας Φεραίου μέχρι τα Υψηλά Αλώνια με χορευτικά δρώμενα στο δρόμο και ολιγόλεπτες παρουσιάσεις της δουλειάς τους  κατά την διάρκεια της διαδρομής φορώντας παραδοσιακές φορεσιές.

Στα Υψηλά Αλώνια θα είναι στημένες δύο εξέδρες όπου τα Χορευτικά Συγκροτήματα θα μπορούν να παρουσιάσουν ένα 10λεπτο χορευτικό πρόγραμμα επιλογής τους από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.  

          Για τον καλύτερο συντονισμό όλων ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Νίκος Κωστόπουλος καλεί τους εκπροσώπους των χορευτικών συγκροτημάτων την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 στις εγκαταστάσεις στου Λαδόπουλου στα γραφεία του Πολιτιστικού Οργανισμού στης 15.30.   

          Τα Χορευτικά Συγκροτήματα που θέλουν να πάρουν μέρος στην «γιορτή χορευτικών συγκροτημάτων» μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού http://www.xoreutiko-dimou-patras.gr και να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 3 Μαΐου 2013. 

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου