Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Κλήσεις σε πιτσιρίκια με πρόστιμο παγωτό!

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να ανταμείβουν τα παιδιά, που είναι υπεύθυνα και τηρούν τον ΚΟΚ επέλεξαν στο Οχάιο των ΗΠΑ. Ο τοπικός αρχηγός της αστυνομίας ξεκίνησε μια καινούργια εφαρμογή πολιτικής, κατά την οποία ανταμείβει τα παιδιά, που φορούν κράνος όσο κάνουν ποδήλατο.
 
Οι αστυνόμοι του Brimfield έχουν target group παιδιά κάτω των 12 που κυκλοφορούν με το ποδήλατό τους, στο τοπικό πάρκο. Μάλιστα έχουν εντολές να κόβουν μία κλήση τουλάχιστον σε κάθε βάρδιά τους. Η Επιχείρηση Ασφαλές Καλοκαίρι που ξεκίνησαν οι υπεύθυνοι της αστυνομίας, επιχειρεί να κόψει κλήσεις σε πολλά παιδιά, που φορούν κράνος. Η κλήση, που περισσότερο θυμίζει κουπόνι, θα δωρίζει στα παιδιά, που φορούν το κράνος τους ένα δωρεάν παγωτό.

Πρόκειται για μία κλήση, την οποία και οι ίδιοι οι αστυνομικοί, που έχουν περιπολία στο πάρκο αρέσκονται να κόβουν. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ξεκίνησε στις 3 Ιουνίου και θα διαρκέσει για μερικές εβδομάδες.

Οι γονείς της περιοχής φαίνονται ενθουσιώδεις με την επιχείρηση της αστυνομίας. Όπως ανέφεραν, όταν τα παιδιά τους έμαθαν για το νέο αυτό μέτρο, ξεκίνησαν να κυκλοφορούν με το κράνος όλη την ώρα με σκοπό να τους σταματήσει κάποιος στο δρόμο και να τους κόψει κλήση! Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, που δωρίζει το παγωτό, Joe Follen, είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για την ανταμοιβή που δίνεται στα παιδιά. Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά, πως «Δίνει στα παιδιά κίνητρο για να κάνουν καλές πράξεις γενικότερα».

Πηγή:  flowmagazine.gr
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου