Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013

Ολοκληρώθηκε η αποστολή των βιβλίων στα σχολεία του Δήμου Πατρέων

Ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Πατρέων, με ευθύνη της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης, η αποστολή όλων των σχολικών βιβλίων στα Δημοτικά, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Δήμου. 
Τα βιβλία είχαν σταλεί από το υπουργείο Παιδείας στις αρχές Ιουλίου, είχαν αποθηκευτεί σε χώρο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και στη συνέχεια, με φορτηγά και υπαλλήλους του Δήμου, διανεμήθηκαν σε όλα τα σχολεία. 
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Παιδείας Ανδρέα Φίλια, με την ενέργεια αυτή του Δήμου Πατρέων, εκτός του ότι ολοκληρώθηκε έγκαιρα η αποστολή των βιβλίων (βασικό κομμάτι της παιδαγωγικής αλυσίδας), εξοικονομήθηκαν τουλάχιστον 40.000 ευρώ, ποσόν που τα σχολεία θα δαπανούσαν σε ιδιώτες μεταφορείς, προκειμένου να φτάσουν τα βιβλία στα χέρια των μαθητών. Τώρα το ποσό αυτό, θα παραμείνει στα σχολεία, για να καλύψει κάποιες από τις απαραίτητες λειτουργικές δαπάνες.

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

1 σχόλιο:

  1. Ο προγραμματισμός και η οργάνωση των ενεργειών είναι καθοριστικός παράγοντας επιτυχίας και η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου (Α. Φίλιας)φαίνεται ότι διαθέτει και τους δύο αυτούς παράγοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή