Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΓΑΦΡΟΝ για 3η σεζόν και καλή αρχή!

Ύστερα από μια μικρή παρέμβαση στα παγκάκια του Δημοτικού Σχολείου Καμαρών με την παρότρυνση της προέδρου Τοπικής Κοινότητας Καμαρών Σούλας Καραθανασοπούλου ακολούθησε η πρώτη ΑΓΑΦΡΟΝική δράση στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Αρόης.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του  20ου Δημοτικού Σχολείου Αρόης και τον πρόεδρο Νίκο Τσούση ο οποίος ετοίμασε μια υπέροχη ομάδα από γονείς και μαθητές που με ενθουσιασμό πρόστρεξαν να σχεδιάσουν τα αγαπημένα ΑΓΑΦΡΟΝικά παιχνίδια μόλις λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι.



Η υπεύθυνη του ΑΓΑΦΡΟΝ (ΑΓΑπώ & ΦΡΟΝτίζω – Εθελοντικές Δράσεις Αιγιάλειας) Μαρία Καβούνη έκανε αρχή από την Αρόη. Εύχεται σε όλους τους μαθητές «καλή σχολική χρονιά» και στους εθελοντές «καλή ΑΓΑΦΡΟΝική χρονιά».

Με την ευκαιρία το ΑΓΑΦΡΟΝ ευχαριστεί το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας και τη Γιώτα Βελαούρα για την κατάθεση στην Τράπεζα Χρώματος του ΑΓΑΦΡΟΝ που για άλλη μια χρονιά λειτουργεί στο κατάστημα του Ιωάννη Μποδιώτη επί της Βασ.Κωνσταντίνου 121 στο Αίγιο (τηλ. 26910-23860). Επίσης ευχαριστεί το κατάστημα του Δημήτρη Νταουσάνη στο Διακοπτό για τα χρώματα που χάρισε, γιατί «Χαρίζεις χρώμα στο ΑΓΑΦΡΟΝ, δίνεις χαρά!».


Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου