Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Η πρώτη διαδραστική βιτρίνα στην Ελλάδα, της "anima libri - αχαϊκές εκδόσεις"

Δύο παλιοί συμφοιτητές και φίλοι στην Πάτρα, ο Πέτρος Βρέλλης και ο Λεωνίδας Πανόπουλος, βιβλιοπώλης πλέον,  βρήκαν ένα αρκετά ελκυστικό και πιο διασκεδαστικό τρόπο για να προσελκύσουν αναγνώστες βιβλίων.

Με δική τους πρωτοβουλία δημιούργησαν εφαρμογή που επιτρέπει σε κάθε περαστικό να ξεφυλλίσει μια σειρά από «εικονικά» βιβλία και έπειτα να εισέλθει στο κατάστημα και να αγοράσει αυτό που επιθυμεί.

Το όλο εγχείρημα έχει ως στόχο να δώσει απλά μια ιδέα του βιβλίου στον αναγνώστη. Παρόλο που το σύστημα έχει την δυνατότητα απεικόνισης εικόνων υψηλής ευκρίνειας έχει επιλεγεί χαμηλή ανάλυση. Το μόνο κείμενο που ουσιαστικά ο πελάτης μπορεί να δει είναι τα σχόλια του κυρίου Πανόπουλου για το κάθε βιβλίο ξεχωριστά.

Ο κ. Πανόπουλος θεωρεί ότι το όλο εγχείρημα αποτελεί μεγάλη επιτυχία καθώς  πολλοί είναι αυτοί οποίοι έχουν κατακλύσει για να θαυμάζουν βιβλιοπωλείο. Προς το παρόν δημιουργός και βιβλιοπώλης, δεν σκέφτονται το επενδυτικό κομμάτι, τουλάχιστον όχι ακόμα, αν και υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από πολλές επιχειρήσεις.



Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου