Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ημερίδα με θέμα το θεατρικό παιχνίδι με τον Λάκη Κουρετζή αυτό το Σάββατο στην Πάτρα - ελεύθερη είσοδος


Ο Σύλλογος Παιδαγωγικής Θεάτρου – Θεατρικού Παιχνιδιού Πάτρας «Διά του Θεάτρου» διοργανώνει στην Πάτρα μία ημερίδα με θέμα: «Θεατρικό Παιχνίδι εδώ… Θεατρικό Παιχνίδι εκεί…. Τι είναι τελικά Θεατρικό Παιχνίδι;».

Βασικός εμψυχωτής της ημερίδας είναι ο ίδιος ο δημιουργός του Θεατρικού Παιχνιδιού, Λάκης Κουρετζής, γνωστός συγγραφέας, σκηνοθέτης, παιδαγωγός αλλά και επίτιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου της Ημέρας στην Αθήνα.

Στην ημερίδα αυτή οι συμμετέχοντες θα μπορούν να γνωρίσουν τη μέθοδο και τις τεχνικές του Θεατρικού Παιχνιδιού τόσο στη βιωματική του μορφή όσο και στη θεωρητική του διάσταση. 

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, θεατρολόγους, ηθοποιούς, φοιτητές –τριες, γονείς και όλους όσους επιθυμούν να γνωρίσουν την Παιδαγωγική Θεάτρου – Θεατρικό Παιχνίδι.

Η ημερίδα θα φιλοξενηθεί αυτό το Σάββατο 21/09/2013, στις 18:00, στον Πολυχώρο «Ανάταση» στο Κάτω Καστρίτσι (περίπου 700 μέτρα απόσταση πάνω από το κέντρο «Ιφιγένεια»). 

Είσοδος ελεύθερη – χορηγούνται βεβαιώσεις.

Πληροφορίες: 6977516269, 6973000695, 6943453387.

Επειδή η ημερίδα περιλαμβάνει και βιωματικά εργαστήρια, όπως διευκρινίζεται, καλό είναι οι συμμετέχοντες να φορούν άνετα ρούχα.

Υπεύθυνη του Πολυχώρου «Ανάταση» είναι η ηθοποιός, παιδαγωγός και εμψυχώτρια Γιώτα Νούλα. 

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝ. ΠΑΝ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου