Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ημέρα εθελοντικής προσφοράς από τη Δομή Παροχής Συσσιτίων

Η Δομή Παροχής Συσσιτίων και οι Αντιδημαρχίες Εθελοντισμού και Κοινωνικής Πολιτικής  διοργανώνουν  ημέρα εθελοντικής προσφοράς στα πλαίσια της εορτής του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας.

Σήμερα στελέχη της δομής θα συγκεντρώνουν τρόφιμα από τις 09:00 έως τις 20:00 στο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας. Μέχρι τώρα η Δομή Παροχής Συσσιτίων που υλοποείται από τον Δήμο, την Ιερά Μητρόπολη Πατρών και την ΑΜΚΕ Στήριξη, σιτίζει καθημερινά 130 άπορους συμπολίτες μας. Εύλογα οι ανάγκες για εύρεση τροφίμων διαρκώς αυξάνονται.  Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών αλλά και των τοπικών επιχειρήσεων για την διευκόλυνση του έργου της δομής.

Από τις 10:00 το πρωί θα βρίσκονται στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας η Ομάδα Εθελοντών του Δήμου, οι οποίοι μαζί με τα στελέχη της Δομής Παροχής Συσσιτίων, του Γραφείου Διαμεσολάβησης  και της Τράπεζας Χρόνου θα  συγκεντρώνουν τρόφιμα καθώς και θα ενημερώνουν τους παρευρισκόμενους για την επικείμενη δράση ενώ θα μοιράζονται ζαχαρώδη προϊόντα από τα Ζαχαροπλαστεία – χορηγούς, Εντελβάϊς, Choco Caramel, Σκιαδαρέσης, Caravel.


Να σημειωθεί ότι στην δράση θα παρευρεθεί και το προσωπικό του PRAKSIS Drop-in-Center (Κέντρο Ημέρας για ασυνόδευτους ανήλικους), που θα ενημερώνει το κοινό για τις δομές του και παράλληλα θα συγκεντρώνει φάρμακα για την δομή  Be Χάπι!

Πηγή: ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου