Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

Δωρεάν πρόγραμμα άσκησης για γυναίκες από το Δήμο Πατρέων

Συνεχίζει και φέτος τη λειτουργία του το Τμήμα Γυμναστικής για Γυναίκες που δημιούργησε το Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού & Νέας Γενιάς  της Διεύθυνσης Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Πατρέων, στα πλαίσια του Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού.

            Στόχος του προγράμματος είναι η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου της γυναίκας με στόχο την καταπολέμηση του άγχους, και την επίτευξη της βελτίωσης της φυσικής της κατάστασης και τη διατήρηση της σωματικής της διάπλασης. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες άνω των 18 ετών .

            Η υλοποίηση του προγράμματος θα γίνεται από Εξειδικευμένους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Δημοτικούς Υπαλλήλους του Τμήματος Άθλησης Πολιτισμού & Νέας Γενιάς.

            Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο Μέγαρο Λόγου & Τέχνης, 7ος όροφος,  κάθε Τρίτη πρωί, 08:30-09:30 &  10:00-11:00.

            Από την Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2013, ξεκινάει η λειτουργία νέου Τμήματος στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο κάθε Τρίτη 12:00-13:30.

            Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους σε ένα από τα παραπάνω τμήματα , κάθε Τρίτη,  στο Μέγαρο Λόγου & Τέχνης, 7ος όροφος ή  στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο τις αντίστοιχες ώρες υλοποίησης του προγράμματος.

            Πληροφορίες στα τηλ.2610 313404,2610 342270, στο email onap@otenet.gr ή στα γραφεία του Τμήματος Άθλησης, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο (είσοδος από οδό Ρίτσου).
Απαραίτητα Δικαιολογητικά Εγγραφής
  • Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.105, η οποία συμπληρώνεται κατά την Αίτηση   Εγγραφής.
  • Ιατρική βεβαίωση παθολόγου ή καρδιολόγου
Πηγή: ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου