Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Μια ιστοσελίδα φτιαγμένη από τα πρόσωπα του Facebook

Τη δημιούργησε η σχεδιάστρια ιστοσελίδων Ναταλία Ροτζάς. Πρόκειται για ένα μωσαϊκό φωτογραφιών φτιαγμένο από όλες τις εικόνες των χρηστών του Facebook. Η σχεδιάστρια ισχυρίζεται ότι δεν καταπατεί κανένα κανόνα του Facebook. Όταν κάποιος επισκέπτεται την ιστοσελίδα της βλέπει την παρακάτω εικόνα η οποία υποτίθεται ότι είναι άπειρα εικονοστοιχεία. 


Μπορείτε να πλησιάσετε ή να απομακρυνθείτε με τη ροδέλα του ποντικιού σας και να δείτε φωτογραφίες χρηστών. Πατώντας πάνω σε κάθε φωτογραφία οδηγήστε στο προφίλ του χρήστη. Τώρα αν θέλει κάποιος να βρει τον εαυτό του, επειδή όπως καταλαβαίνετε θα ήταν αδύνατο να το κάνει ανάμεσα σε παραπάνω από 1 δισεκατομμύριο φωτογραφίες χρηστών, θα πρέπει να συνδεθεί μέσω
Facebook, οπότε και η ιστοσελίδα θα του επιτρέψει να εντοπίσει πού βρίσκεται το δικό του «πρόσωπο» καθώς και των φίλων του.




Η Daily Mail υπολόγισε ότι για να δει κάποιος όλες τις φωτογραφίες χρειάζεται 36 χρόνια, 5 μήνες, 46 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα, ενώ τα πρόσωπα του Facebook προβάλλονται με βάση τη χρονολογική σειρά που εγγράφηκαν και συνεχώς αυξάνονται. 

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου