Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Ας μιλήσουμε για photobook

Λοιπόν, για όσους δεν ξέρουν, τα photobook είναι άλμπουμ φωτογραφιών σαν αυτά των γάμων και των βαφτισιών. Όμως δεν ξέρω αν το ξέρετε, τα photobook δεν είναι μόνο αυτά. Είναι και ότι άλλο βιβλίο φωτογραφιών βάλετε στο νου σας και θελήσετε να εκτυπώσετε. Υπάρχουν αρκετές ελληνικές εταιρείες που σας δίνουν τη δυνατότητα να εκτυπώσετε ένα photobook με τις φωτογραφίες της αρεσκείας σας και από ότι είδα οι τιμές τους κυμαίνονται εκεί γύρω στα 25-30 € ανάλογα με τον αριθμό των σελίδων και το εξώφυλλο που θα προτιμήσετε. Αν δηλ. βάλετε μαλακό εξώφυλλο και όχι σκληρό, η τιμή θα είναι χαμηλότερη. 


Τα ίδια ισχύουν και με τα σάιτ του εξωτερικού. Μόνο που σε μια βόλτα μου ανακάλυψα Shutterfly που είναι πραγματικά ξεχωριστό. Το Shutterfly έχει μια ολόκληρη συλλογή από στιλ υπέροχων photobook, πάνω από 200, που μπορείτε να τα επεξεργαστείτε εσείς οι ίδιοι. Δηλαδή μπορείτε εσείς να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας, να τις τοποθετήσετε στο μέρος που θέλετε, να γράψετε τα σχόλια ή τους τίτλους που θέλετε, να επιλέξετε πόσες σελίδες θα βάλετε κλπ. 


Διαθέτει μάλιστα ένα στιλ που ονομάζεται "Mini αριστουργήματα" και μπορείτε να συνθέσετε σε αυτό το photobook φωτογραφίες και έργα ζωγραφικής του παιδιού σας. Οι τιμές του κυμαίνονται πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με τα ελληνικά σάιτ, ενώ κάνει αρκετές προσφορές ιδίως στα μεταφορικά αν οι εκτυπώσεις είναι πάνω από 30$.






Είτε προτιμήσετε κάποια ελληνική εταιρεία, είτε κάποια ξένη πιστεύω ότι ένα photobook είναι ένα πάρα πολύ ωραίο, πρωτότυπο και ξεχωριστό δώρο για τους αγαπημένους σας. 

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου